Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés során CSAK jót a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során CSAK jót a nőnek, vagy lehet néha őszinteség is (pl hogy ez meg az rosszul esett)?

Figyelt kérdés

még ismerkedünk. Ilyenkor mi a helyes taktika? Csak jót mondani neki? Kicsit eltúlozva, de ha bármi hülyeséget csinál, akkor is csak dicsérni, ajnározni?

Most kitalált példa: az én kiszemeltem azt mondta, hogy az ex-e magasabb/izmosabb volt. Erre én azt mondanám a lánynak, hogy "ez kicsit rosszul esett nekem". Ilyen kisebb őszinteségeket el szabad vagy kell mondani néha? Vagy szigorúan tilos? Mert lehet hogy nincs tudatában ennek

tegnap 22:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőként azt mondom bármelyik nemhez tartozik az ember, nyugodtan szóljon, ha valamit sértőnek, bunkó megjegyzésnek tart. Ha ezen megsértődik, akkor úgy járt.
tegnap 22:47
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Akár helyes akár nem, én csak őszinte tudok lenni. És inkább leszek egyedül, ha ez valakinek nem jön be.
tegnap 22:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Legyen őszinte (mondjuk kicsit hülye példa, én ilyet sose mondanék...minek).
tegnap 22:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha taktikázni kell,az már régen rossz. Én mindig magamat adom, nem játszok szerepeket, na persze nem azért,mert annyira jó fej lennék, csak szimplán sajnálom rá az energiát. Ha valaki elfogad ilyennek,azzal összeillünk, aki meg nem,azzal meg úgyis egymás agyára mennénk elég hamar. Szóval igazándiból/már ha nem csak a bugyijába szeretnél bejutni 1 alkalomra/ akkor minden művi,mesterkélt taktika és játszadozás pusztán fölösleges idő és energiapocsékolás.
tegnap 22:51
 5/15 A kérdező kommentje:

oké. Csak vannak olyan "konfliktuskerülő" pasik, akik mindent elnéznek csak hogy nő legyen.

Nem tudom érdemes e ezt követni

tegnap 22:53
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Fogd fel ezt igy,h minden,amiben az extol kulonbozol,az nyero. Meg az is,ha alacsonyabb vagy.

Ne felejtsd el,hogy az extol osszessegeben jobb vagy.

tegnap 22:58
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Őszinteség. Mindenképp. Ha fájó, akkor is, de csak ha igaz és/vagy jogos.

Én odaszúrok, ha kell, de csak HA KELL, és normális módon, ez eddig sosem volt gond. Sőt inkább értékelni szokták. Akinél ez gond volt, ott jobb is, ha hamar kiderült, hogy nem passzolunk, ott a másik fél nem engem akart elfogadni, csak magát elfogadtatni. Az pedig nagyon egyoldalú dolog.

tegnap 22:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azt mondtam volna, hogy reméled nem kap rajta azé ye hogy kézen fogva setaltok és neked jön, mert simán elver ha magasabb és izmosabb. Legyél ilyen félénk papucs
tegnap 23:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Őszintén de nem belegázolva a másikba! Aki mindig csak bólogat az hazudik - már az elején, később sem lesz jobb, lőttek a bizalomnak.
tegnap 23:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet candidás is az exe(es ő is). Csak azt meg nem mondja.
ma 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!