Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés során CSAK jót a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során CSAK jót a nőnek, vagy lehet néha őszinteség is (pl hogy ez meg az rosszul esett)?

Figyelt kérdés

még ismerkedünk. Ilyenkor mi a helyes taktika? Csak jót mondani neki? Kicsit eltúlozva, de ha bármi hülyeséget csinál, akkor is csak dicsérni, ajnározni?

Most kitalált példa: az én kiszemeltem azt mondta, hogy az ex-e magasabb/izmosabb volt. Erre én azt mondanám a lánynak, hogy "ez kicsit rosszul esett nekem". Ilyen kisebb őszinteségeket el szabad vagy kell mondani néha? Vagy szigorúan tilos? Mert lehet hogy nincs tudatában ennek

tegnapelőtt 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

"hogy az ex-e magasabb/izmosabb volt"

Ha ez tény, akkor mit mondjon? Bár ilyesmit, exekkel összehasonlítást nem illik mondani. Ha te kérdezted, akkor meg vállald.

Ha bántó dolgokat mond, akkor ne ismerkedj tovább.

tegnap 07:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Van hogy az emberek néha nem veszik észre hogy bántót mondanak vagy azt, hogy a másik magára veheti, de te sem vagy köteles a sértegetéseket eltűrni. Szerintem jobb a békesség, ha nem tetszik amit mond rád vagy gondol rólad egy nő, jobb ha nincs több randi. De ezért ne veszekedj. Te tudod mi fér bele neked.
tegnap 07:59
 13/15 anonim ***** válasza:

11#

És ha a pasi mondaná,hogy az ex barátnője karcsúbb volt,vagy nagyobb volt a melle,vagy feszesebb volt a feneke?

Ha ez tény,akkor mit mondjon?

tegnap 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 én mondanám, de olyan bomba a mostani barátnőm hogy nem lenne igaz
tegnap 10:51
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Teljesen értelmetlen vetíteni. Csak őszinteség és kész.

2. Ha a nő ilyet mond, vissz alehet kérdezni, hogy "és?". Ha ez zavarja, akkor menjen és randizozn az exével, gondolom biztos csak véletlenül szakítottak.

Fontos, hogy tegyünk külnbséget őszinteség, meg bunkóság között. Deee ebben az esetben a nő eleve összehasonlítgat mással, ráadásul az exével, szóval erősen kitolta a bunkóság határait. Igazából még egy ilyen megszólalás, és randinak vége, mehet dolgára, teljesen értelmetlen időt fecsérelni vele.

Ha meg nem vagy őszinte, akkor a saját idődet fecsérled. Elvégre olyannak állítod be magad amilyen nem vagy, aztán összejöttök, és vagy színészkedve élsz, vagy kibukik rajta, hogy nem olyan vagy mint amilyen voltál és konfliktusforrás. Minek?

tegnap 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!