Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak mennyire füllentősek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mennyire füllentősek az ismerkedés elején? Imponálni akar nekem egy férfi, közbe simán rájöttem, hogy füllent egy dologban. Gondolom akkor komolyabb dologban se várjak túl sok öszinteséget tőle

Figyelt kérdés
jan. 1. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

elején?

végig hazudnak

jan. 1. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira, nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, de nyilván ez nem azt jelenti, hogy nincsenek ilyen férfiak, ezek szerint te kifogtál egyet.
jan. 1. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Pontosan miben? Nem csak valami félreértés lehet?
jan. 1. 23:48
 4/7 A kérdező kommentje:
3# mesélte, hogy volt egy helyen ma és küldött onnan fotót magáról, de az a hely néhány hónapja bezárt.
jan. 1. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Fel akar vágni.

Simán írd meg, hogy a hely bezárt. Kíváncsi vagyok, mit reagál. 😁

tegnapelőtt 06:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nők sem különbek.
tegnapelőtt 06:04
 7/7 anonim ***** válasza:

4

Hát ha valóban hazudott, az nekem kizáró ok lenne. Később ki tudja mit vetítene össze-vissza, hogy hol járkál, közben meg lehet nőzik mondjuk...

Én is kíváncsi vagyok arra, hogy mit mondana arra, hogy tudtoddal bezárt az a hely pár hónapja.

tegnapelőtt 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!