Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál tényeg így működne? Más is megfigyelte már ezt vagy csak én tapasztalom ezt?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy a lányoknál nem úgy van, mint nálunk fiúknál. Úgy értem, hogy míg mondjuk én fiúkétn rengeteg lány látványától leszek izgaott és tudok nagyon sok lányhoz vonzódni testileg, szexuálisan. Addig a lányoknál épp fordítva van, szinten minden fiúra fújjognakkhogy de ronda, sokszor tök átlagos külsejű srácokra is. :D Például én is átlagos vagyok, de csak a lányok egy része tart helyesnek a másik részük lerondáz, lenyomiz például. Szóval úgy tapasztalom, a lányok 90%-nál magasabban vannak az igényei, mint a fiúk többségénél.2013. márc. 14. 18:10
11/11 anonim válasza:
ha csak nem izomsorvadásod van, vagy valami hasonló, mi mellett halálos lenne a testi megerőltetés, akkor tudsz gyúrni. volt 1 srác, aki testi rendellenességgel született, mégis azt mondta, ő inkább karatézik és meghal, minthogy egész életében ne éljen egyáltalán.
ha továbbra is állítod, hogy enm tudsz sportolni, akkor keress valmai mást, amivbel kitűnhetsz. pénz, ügyesség, hírnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!