Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknál tényeg így működne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál tényeg így működne? Más is megfigyelte már ezt vagy csak én tapasztalom ezt?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy a lányoknál nem úgy van, mint nálunk fiúknál. Úgy értem, hogy míg mondjuk én fiúkétn rengeteg lány látványától leszek izgaott és tudok nagyon sok lányhoz vonzódni testileg, szexuálisan. Addig a lányoknál épp fordítva van, szinten minden fiúra fújjognakkhogy de ronda, sokszor tök átlagos külsejű srácokra is. :D Például én is átlagos vagyok, de csak a lányok egy része tart helyesnek a másik részük lerondáz, lenyomiz például. Szóval úgy tapasztalom, a lányok 90%-nál magasabban vannak az igényei, mint a fiúk többségénél.

2013. márc. 14. 18:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%

ha csak nem izomsorvadásod van, vagy valami hasonló, mi mellett halálos lenne a testi megerőltetés, akkor tudsz gyúrni. volt 1 srác, aki testi rendellenességgel született, mégis azt mondta, ő inkább karatézik és meghal, minthogy egész életében ne éljen egyáltalán.

ha továbbra is állítod, hogy enm tudsz sportolni, akkor keress valmai mást, amivbel kitűnhetsz. pénz, ügyesség, hírnév.

2013. márc. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!