Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte már, hogy a különösen szép lányok buták és felszínesek na meg többnyire kényesek, anyagiasak. Mi lehet ennek az oka?
Az,hogy túl sokat általánosítasz.
Én ismerek ilyet,meg okos,kedves,aranyos szépet is.
Nem vettem eszre... ha a plazapcsakra gondolsz akk igazad van, de ok divatosak, nem pedig szepek D
Am ne altalanosits
Van egy ilyen réteg, de ez nem az adottságoktól függ. Láttam már elég sok alapból szerintem csúnya fejű, amőba testű, de közben agyonsminkelt, felfújt mellű, drága ruhákban járó nőt, aki igaziból el volt szállva magától, és pont olyanok, mint amilyennek leírod: anyagiasak, felszínesek, kényesek. Viszont nem mindenkinek jelentik ők a szépet. Többféleképpen is lehet szépnek lenni, így mindenki talán ízlésének megfelelőt, valamint minden külsőhöz egy egyedi belső tartozik, így nem lehet általánosítani.
Na meg azt se felejtsük el, hogy a látszat néha csal. :)
mert nincs rá szüksége hogy okos legyen ha így is kedvelik
ha nem ölték ki belőled a kívánciságot a kognitív fejlődésed korai szakaszában akkor tanulni (ez mondjuk nem feltétlen jár okossággal), műveltnek, szellemesnek, szórakoztatónak lenni baszott nehéz és fárasztó, akkor már egyszerűbb venni egy nike air maxot és bemenni a konditerembe lefotózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!