Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál tényeg így működne? Más is megfigyelte már ezt vagy csak én tapasztalom ezt?
Nem, nem így van.
Ez össze vissza van, a nők és a férfiak is elsőre képesek szexuálisan vonzódni a másikhoz.
Mert így van a génjeinkben kódolva, még akkor is, ha ez nem tudatosul. Míg Neked mint férfinak az a célod, hogy minél többfelé szórd a magot, addig a nôknek kell az egy, de nagyon jó mag, érted? Mellesleg meg a nõ az, aki végsõ soron választ, így Neked kell tágabb látókörrel rendelkezned.
18/L
"Csak a lányok egy része tart helyesnek"
És ez így is van jól! Nincs olyan ember, akit mindenki helyesnek tart, és nincsen olyan csaj sem, akit mindenki szépnek tart. Ez így a normális. viszont a férfiak és a nők alapvetően más beállítottságúak. Egy pasinak elég egy szűk ruha meg egy kevés smink, és bárkit megd.gnának, míg egy nőnek édeskevés a jó külső. Általában, nyilván mindkét nemnél vannak kivételek szép számmal.
ez így van, a lányok sokkal válogatósabbak külsőre, csak szeretik romantikus giccsbe burkolni.
konkrétan azért tehetik meg, mert válogathatnak. míg ők napi 20 ajánlatot is kaphatnak akár, és válogathatnak bőven, addig lehet, hogy életedben nem kezdeményez nálad 20 lány.
és mivel tele van kanos barmokkal a világ, akik jól is néznek ki meg szépeket is hazudnak, midnig lesz kik közül válogatni, tehát ha enm tűnsz ki valamivel, esélyed sincs.
" Azért, mert a legtöbb lány egy feszesebb ruhától, miniszoknyától, egy jó sminktől, hajtól már dugható kategória lesz, sokat dob rajtuk."
igaz. de fiúknál is van ilyen. gyúrós, magas, extrém külsejű. csak mondjuk ezek egy részéért smemit enm tudsz tenni, a másik részéért meg keményen meg kell dolgozni egy púderrel szemben.
"Míg Neked mint férfinak az a célod, hogy minél többfelé szórd a magot, addig a nôknek kell az egy, de nagyon jó mag, érted? Mellesleg meg a nõ az, aki végsõ soron választ, így Neked kell tágabb látókörrel rendelkezned. "
baromság, sejtettem is hogy lány írta.
kb midnenki a lehető legtöbbet akar dugni, ez az áltudományos maszlag csak kifogás. hidd el, ha a pasik nem lennének nenyire kanosak, akkor a nők is alább adnák. és akik rondábbak, adják is alább. kereslet-kínálat. nem gének.
"Természetes, hogy a legjobb genetikai adottságok mellé akarják párosítani a sajátjukat."
és ezt elég gyakran egy kopaszodó, pocakos, gazdag fószerben látják meg és a vézna emofiúkban. persze...
"Éppen ezért a hozzám hasonló ronda fiúknak esélyük sincsen arra, hogy valaha is szexuális kapcsolatuk legyen, mert a nők tudatosan és tudat alatt is undorodnak a ronda férfiaktól."
ez is baromság, ezt csak te tlaáltad ki, hogy ne kelljen semmit tenni azért hogy dughass végre. gyúrd ki magad, legyél beképzelt bunkó és máris döglenek utánad. ilyen egyszerű.
# 6/7
A gondolat első felével egyetértek, de a másodikkal nem. Elég sok csúnya hapsit láttam már szép nővel és fordítva, hogy lássam, azért vannak nők, akik vonzódnak a ronda fickókhoz, de olyan férfiak is vannak, akik a ronda nőkre buknak.
"A gondolat első felével egyetértek, de a másodikkal nem. Elég sok csúnya hapsit láttam már szép nővel és fordítva, hogy lássam, azért vannak nők, akik vonzódnak a ronda fickókhoz, de olyan férfiak is vannak, akik a ronda nőkre buknak."
csak nem mindegy, miért vannak együtt. a nőket általában érdek köti az adott ronda pasihoz.
8: Megint egy olyan tipikus válasz, hogy gyúrd ki magad. Arra persze nem gondol senki, hogy valakinél ez kivitelezhetetlen egészségügyi okok miatt.
9: Én hozzám hasonló ronda pasit még csak nem is láttam, nemhogy barátnővel, de amúgy se. Akiről te beszélsz, azok is átlagosak. De én sokkal rondább vagyok náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!