Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fáj az nekem, minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az nekem, minden egyes ismerkedésnél, amikor azt tapasztalom, hogy a lányok érzéketlenek, nincs bennük kedvesség, gyengédség, ridegek, flegmák vagy beképzeltek, távolságtartóak?

Figyelt kérdés
Szinte mindig ilyen lányokba ütközöm, pedig már direkt csúnya lányoknál ispróbálkozom, gondoltam, csak a szép lányok ilyen kis undokok, de úgy látszik, a mai lányoból eltűnt az amitől egy nő nőnőek számít, nem gyengédek, nem együttérzőek, nem kedvesek és az egójuk valamiért az egekben van, azt hiszik ők hercegnőnk és a fiúk meg a szolgáik és alsóbbrendű lényekként tekintenek a fiúkra, azaz örömmel alázzák meg a rendes fiúkat. Folyton azt váltájk ki beőlem, hogy én is bunkózni kényszerülök, mert mást úgysem érdemelnek az ilyen lányok.
2013. jan. 15. 15:51
1 2
 1/15 The Other ***** válasza:
53%

Minek kell minden egyes áldott nap feltenned ezt a rinya-p*na kérdést, amiben ráadásul akkora általánosítás van, amilyenre csak egy nagycsoportos óvodás képes???

Mit vársz: Hogy majd ideír egy lány, hogy ő kedves, gyengéd bla-bla és csak rád várt???

Vagy csak élvezed, hogy sajnáltathatod magad?

2013. jan. 15. 15:55
 2/15 anonim ***** válasza:
38%
Nem azok, aranyos mind. Senki sem ilyen valójában, csak bizonyos emberekkel! akik nem szolgálják ki az igényszintjüket, elvárásukat. A többiek, akik szerinte normálisak, azokkal igazi kisangyalok! Alapvetően egyik sem gondosz, csak nem bírják a szerintük szart! DE ezzel mindenki így van. Ha tefeléd egy ogrelány közeledne, akinek tán még a bőre is zöldes árnyalatú a zápultságtól, akkor nem hinném,hogy annyira jó pofát vágnál hozzá. Persze ez csak egy szélsőséges példa volt, nem tudom kiféle miféle vagy, csak általánosságban írom.
2013. jan. 15. 16:00
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
A kérdezőnek igaza van, én ugyanezt tapasztalom, sőt van egy osztálytársam, ő úgyszint ugyanezt kapja a "jóságos" lányoktól! Szóval ne szóljátok le a kérdezőt! Ja, és több ismerősöm is van, akik nem rossz pasik, mégse találnak nőt hasonló okok miatt! Na?! Ehhez mit szóltok nővédők?!
2013. jan. 15. 16:05
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem is egy lány tartott már helyesnek, utcán is szoktak szemezni velem szép lányok, de mégis csak a rosszat kapom a lányoktól és szerintem azért, mert én alapvetően mindenkivel kedves és illedelmes,udvarias vagyok. A sok bunkót jobban tisztelik a lányok.
2013. jan. 15. 16:08
 5/15 anonim ***** válasza:

mert szó nélkül tűritek hogy alázzanak,oltsanak titeket.Én elküldöm a tetves ku*rva anyjába az ilyet, apjával flegmázzon otthon. mondjuk nem mindig vagyok kedves, de hát aki megérdemli tesó, aki megérdemli :D de hozzáteszem nem is szoktam jó pofizva közeledni teljesen ismeretlen lányokhoz.lehet az nem jön be nekik, hogy full ismeretlenül rájuk hajtasz vhol.

de am én férfi létemre mindenkivel kedves vagyok, aki megüt egy bizonyos értelmi szintet!!! :D szóval az előző vmeik a hülyeséget vakerja

2013. jan. 15. 16:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, mert bennem megvan a kedvesség, megértés, együttérzés, nem vagyok beképzelt sem és még sincs párom.

26L

2013. jan. 15. 16:30
 7/15 anonim ***** válasza:
6-os, veletek miért nem lehet találkozni soha élőben sehol? Merre vagytok?
2013. jan. 15. 16:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Társkeresőkön is fent vagyok, de ott sem találni titeket, 26 éves lány!:(
2013. jan. 15. 16:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek fájna. De sztem nálad az a gond, hogy rosszul választasz. :/
2013. jan. 15. 18:42
 10/15 Regősbendegúz válasza:

Tisztelt első válaszló!

Hogy miért van egyre több ilyen és ehhez hasonló kérdés?

Talán mert nagyon eltorzult a világ az utóbbi 1-2 évtizedben. Egyre több a magányos ember és ezek között nagy arányban vannak olyanok akik amúgy megérdemelnének egy szerető hűséges párt, mert rengeteg pozitív emberi tulajdonsággal rendelkeznek. Csak sajnos ezeknek az embereknek egyre kisebb a lehetőségük hogy egymásra találjanak. A technika fejlődésével egyre jobban alakulnak át az emberek hétköznapjai. Ezelőtt 20-30 évvel amikor még nem volt számítógép, internet, mobiltelefon sokkal nagyobb arányban jártak az emberek olyan közösségbe ahol összefuthattak másik normális értékrendű emberekkel. Eljártak az emberek például könyvtárba meg hasonló helyekre. Ma már ezek a helyek lassan be is zárhatnak teljesen. Ha valakinek információra van szüksége nem kell kimozdulnia otthonról 2-3 kattintás a neten és szinte bármilyen könyv folyóirat tudományos cikk megtalálható. Milyen ismerkedési lehetőségek maradtak a mai fiataloknak?

Nagyjából a hétvégi bulik ahol már egyre nagyobb arányban vannak a 14-15 éves gyerekek akik leisszák magukat minden hétvégén és összefekszenek válogatás nélkül bárkivel. Szerintem egy rendes értékrenddel rendelkező 20-30 év közötti fiatal nem vágyik ilyen közösségbe. Ezért sajnos egyre jobban eltávolodnak az emberek egymástól és egyre többen élnek egyedül mert nem találnak megfelelő párt maguknak.

2013. jan. 17. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!