Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az nekem, minden egyes ismerkedésnél, amikor azt tapasztalom, hogy a lányok érzéketlenek, nincs bennük kedvesség, gyengédség, ridegek, flegmák vagy beképzeltek, távolságtartóak?
10. pontosan megfogalmazta. Ennél jobban sztem senki sem tudná jobban elmondani.
Viszont én kiegészíteném annyival, hogy ismerkedési helynek még ott van a suli, akinek bejön... mert hát ugye akit nem bírnak az ilyen divatmajmok és kipiszkálják állandóan, az egy értéktelen sz*r ember lesz mindenki szemében és mivel a sulin kívül nincsen más hely ahol ismerkedhetne az ember, így nagyon sokan magányosak. :/
10-es válaszoló vagyok. Hirtelen azok a dolgok jutottak az eszembe amiket leírtam. De ha jobban elgondolkodik az ember rengeteg olyan dolog jut az eszébe ami megváltozott az elmúlt pár évtizedbe, és annak kedvez hogy egyre több ember éljen magányosan. Például átalakultak a társadalmi rétegek is. A sokat szidott kommunizmusban az emberek kb 80-90%-a nagyjából azonos életszínvonalon élt. Most mi van? Van kb 1 millió újgazdag, van kb 2-3 millió átlagos életszínvonalon élő ember és a több ember ami legalább az ország 60%-a az a létminimum alatt él. A lányok nagy többségének az értékrendje pedig eltolódott abba az irányba hogy az a menő csávó akinek anyuci apuci megveszi a kocsit lakást. Az a fiatal akit pedig nem tudnak támogatni a szülei, de megkeresi magának a pénzt, de csak annyit, hogy esetleg nem tud saját lakást venni magának csak albérletet tud fenntartani az már nem is ember.
Sajnos saját tapasztalatból írom ezeket a dolgokat. Én is 30 körüli férfi vagyok. Jelenleg egyedül élek. Dolgozok de mivel a szüleim engem nem tudtak soha támogatni nincsen saját kocsim lakásom. Szorgalmas, udvarias, rendes, kedves ember vagyok, de sajnos ezek a dolgok azok amiket a mai nők a legkevésbé értékelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!