Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak úgy megdicsérem egy lány külsejét, azt hány lány fogja annak érteni, hogy akarok valamit?
Van egy pár lány, akik olyan haverok, suliban, vagy közös ismerős által ismerjük egymást. És tényleg csak haverok, dumálni szoktam velük, ha találkozunk semmi mást.
És sokszor ha jól néznek ki, jó a hajuk, vagy a ruhájuk, akkor megjegyzem, hogy "jó a hajad, vagy jól nézel ki ebben a ruhában..." de csak ennyit.
És akkor megköszönik...
És erre mondta egy haverom mikor meghallotta, hogy mondtam az egyik csajnak, hogy jó a haja, hogy azért ne nagyon mondogassak ilyet.
Mert, 1. csak a csajok dicsérgetik egymást minden ok nélkül, és én nem vagyok az.
2. Csak úgy senki nem dicsérget senkit, hacsak nem egy szemét, aki igazából gyűlöli a másikat, de a képedbe mosolyog, és azt mondja, hogy milyen jól nézel ki...
Tehát, ha egy lánynak ilyeneket mondogatok, azt hiszi, hogy akarok valamit nála, és ha nem jövök be neki, akkor elkezd majd gyorsan lekoptatni... Mert nincs olyan, hogy fiú-lány barátság!
Tényleg igaz ez?
Ne mondjak senkinek ilyet, még kedvességből sem?
Hülyeség.
Én pl. koleszos vagyok és sokszor dicsérnek fiúk is. Soha nem vettem felkérésnek egy keringőre.
A haverod tuti pasi. Hidd el, hogy mi nők örülünk a pozitív visszajelzésnek. Az én haverjaim mondjuk a másik véglet, akik inkább kicikiznek, mint megdicsérnek. (pedig nincs miért, sőt! mindenhonnan máshonnan csak a pozitívat kapom)
Ők megmaradtak valami ovis szinten, hogy ha tetszik egy lány akkor annak a haját kell húzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!