Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy oroszlán fiú (én) mivel tudnék kedveskedni egy velem egyidős mérleg lánynak. A mérlegek mit szeretnek? Értelmes válaszokat kérek.14/F.
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 18:05
3/11 anonim válasza:
Dicsekedj, hogy oroszlán vagy. Én még bömbölnék is a helyedben!
Nem tudom, miért volt fontos kiemelned a kérdésben, hogy "Egy oroszlán fiú (én)".
4/11 anonim válasza:
Most nem azért, de hogy ki mit szeret nem attól függ mi a csillagjegye, meg hogy milyen jegytől kapja. A mérleg csaj az oroszlántól a bonbonnak, a skorpiótól a virágnak örül. Ez azért így elég vicces. Sztem ezt a csillagjegyes dolgot ne hozd elő előtte, legalábbis ne úgy, hogy te ebben hiszel.
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben.
2012. dec. 29. 18:14
6/11 anonim válasza:
Te biztosan fiú vagy? Kôzépkorú, aluliskolázott nők mániája az asztrológia.
7/11 anonim válasza:
Én mérleg vagyok, de szinte soha nem igaz rám, amit írnak.
Amúgy örülünk minden kisebb ajándéknak: édességnek, virágnak, ékszernek (bár az már egy kicsit drágább).
Annak is örülünk, ha bókolnak nekünk.
16/l
8/11 anonim válasza:
Egy digitális konyhai vagy fürdőszobai mérlegnek örülnének a legjobban.
Ne haragudj, de nem fogsz értelmes válaszokat kapni, mert ez nem jegytől függ, hogy mit szeret valaki. Meg mi honnan tudjuk, hogy a lány, akinek ajándékot akarsz venni mit szeret, mi a stílusa? Gondolkozz szépen a buksiddal és előbb v. utóbb megjön az ihlet.
9/11 anonim válasza:
ha az oroszlánt rátesszük a mérlegre, meg tudjuk mérni, milyen nehéz. még mérlegeld a dolgot!
10/11 anonim válasza:
mérleg vagyok, de ált nem jön be a horszkóp, elolvasom röhögök rajta egy jót. Tégy magadnak egy szivességet, és felejtsd el ezt az asztromarhaságot. Legyél a normális önmagad többre mész egy jó viccel mint ezzel az egész humbuggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!