Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom azt, hogy a mai világban lehetlenség olyan lányt találni, aki külsőre és belsőre is megfelelne?
Most vagy beérem csúnya, de rendes lánnyal vagy összejövök egy szép, de buta és elviselhetetlen jellemű lánnyal.
A legnormálisabbak meg már foglaltak sajnos.
Hát ha így állsz hozzá, placebo hatás miatt is csak ezt a két végletet fogod látni...És nem, nem csak a 2 véglet létezik. Sőt, vannak még szingli, szép és egyben rendes lányok is ;)
18/L
Csak kikéne nyitni a szemed és találnál, hidd el vannak ilyen lányok csak a pasik képtelenek észrevenni.
18/l
nem. sok fiú van még aki hasonlóan látja, őket mind lebúúziimpotensaggszűzstb-zik, de az igazság az, hogy a fiúk többsége igénytelen, a lányok meg mégannyira, és enenk az a következménye, hogy a határozott dugópartnerek viszik el a nyereményt, nem a lelkisebb, igényesebb srácok.
sajnos már csúnya de rendes lány sincs, én egyre inkább azt látom, hogy a csúnya lányok is beképzeltté válnak, vagy valójában csak gyávák ahhoz, hogy kiengedjék az állati énjüet, mint a jó külsejű ribancok.
általában azért az érdekesebb jellemű lányok elhízottabbak, vagy nehéz gyerekkoruk volt, esetleg fogyatékosak, vagy még van pár keresztény neveltetésű, ha el tudod viselni.
de én se szépnek, se értelmesnek nem mondanám a többséget.
ha kicsit kiismered majd őket, rájössz, miért.
ja és azt felejtsd el, hogy lánytól elfogajd csajozási tanácsot: megsúgom, ők sose csinálták. a fiúk nagy része is igénytelen, nekik minden lány "normális", az más kérdés, hogy a mai normák egyesek szerint betegesek.
a külföldben van igazság, de ahhoz is pénz kell. ha csak dugni kell 1-2 lyuk, akkor gyúrd ki magad, néha villants lóvét (de sose adj neki), ezzel könnyű felszedni őket. esetleg angolul szólítsd le, hogy külföldi gazdag srác vagy.
de gondolom ha ez menne, nem született volna a kérdés.
szerintem az lehet a baj, hoyg még enm ismered a lányokat. amit emsekönyvekből tanultál róluk,felejtsd el. a lányok ma általában 12-13 éves korukban szerzik az első szexuális élményüket. kb ekkor isemrkednek meg a drogokkal is, néhaa kettő egybefűzve. nem kapnak nevelést sem emberségből, sem női szerepből. soha enm kell megküzdeniük semmiért a külsejük miatt, ezért általában nicns sikerérzetük, se tapasztalatuk, ezért buták és frusztráltak lesznek. mondom, felejtsd el a magyar lányokat, talán vidéki, meggyötört életű vagy fogyatékos van, akivel érdemes kezdeni, de még ez se garancia. inkább külföld, a német, osztrák lányok értelmesebbek, a lengyelek közt több a keresztény, akiket enm ajánlok azok az olaszok, spanyolok, ukrán-román-orosz irány. ott még a magyaroknál is rosszabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!