Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én tapasztalom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztalom azt, hogy a mai világban lehetlenség olyan lányt találni, aki külsőre és belsőre is megfelelne?

Figyelt kérdés

Most vagy beérem csúnya, de rendes lánnyal vagy összejövök egy szép, de buta és elviselhetetlen jellemű lánnyal.

A legnormálisabbak meg már foglaltak sajnos.

2013. febr. 24. 12:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
a lányok válaszait ne vedd komolyan, a fiúk nagyobb rétege veszi észre az ilyen lányokat, mint fordítva, csak a lányok lusták, gyávák és unalmasak ahhoz, hogy legyen is belőle valami. mivel a fiú nem ilyenre vágyik, tovább lép. vagy maga is csődörré válik, és ő is csak dugásra hajt majd ezután. és tudja, hogy a csúnyabutaunalmas lányok nem könnyen kaphatók.
2013. febr. 24. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:

"csak a lányok lusták, gyávák és unalmasak ahhoz, hogy legyen is belőle valami"

Már ne is haragudjatok,de ilyen kijelentések mellett ne panaszkodjatok,h nem kaptok magatok mellé egy tisztességes lányt sem!Annyi tisztelet azért kijárna nekünk a részetekről,h legalább nem ilyen stílusban beszéltek rólunk!!

2013. febr. 24. 15:17
 13/16 anonim ***** válasza:
én nem a kérdező vagyok, de mivel te is lány vagy, képztelen vagy rendszerekben gondolkodni, szóval mindegy mit mondok. ti úgyse tudjátok elviselni sosem az igazságot, ez meg nem babázási körkérdés, férfibeszéd, ha en mtetszik, nézz meg 2 romantikus filmet.
2013. febr. 25. 09:07
 14/16 anonim ***** válasza:

1.Kivételek mindig akadnak,ne általánosíts!!

2.Nem vagyok az a nyáladzós fajta(már mint ami a filmeket illeti) ;)

3.Pocsék a helyesírásod!

2013. febr. 25. 15:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Te, komolyan annyira hulye vagy, hogy aki szèp, az auomatikusan buta, aki nem szèp az meg nem, lehet tèged kerulnek, mert ekkora idiota vagy.
2013. márc. 11. 12:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Unalmas làny, ezek szerint a làny dolga szorakoztatni tèged, nem inkàbb neked kellene a lànyt,ja neked kell udvarolni, hàt ki vagy te, a mai ferfiak de elvannak szàllva, arra nem gondoltàl ,hogy te vagy lehet a dogunalmas.
2013. márc. 11. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!