Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen nehéz párt találnia, vagy csak nekem?
Fél éve próbálkozok.Tudom,az még nem sok idő,de ezen idő alatt 3 olyan emberrel ismerkedtem meg,akikbe bele tudtam volna zúgni,mert emberileg és pasiként is nagyon tetszettek. De valami mindig közbejött,vagy nem volt meg részükről a szikra.
Ezen kívül persze volt még randim,jó pár,de semmit nem mozgattak meg ők bennem!
Neten ismerkedek,ugyanis bulizni nem járok és épp állást keresek,tehát semmiféle olyan hely nem jöhet számításba,ahova pénz is kell. És így meg elég nehéz.
De már fél év alatt a legtöbb,normálisabb társkereső oldalt is kimerítettem azt hiszem.
Másnak is ilyen nehezen megy,vagy csak én vagyok ennyire béna?
Pedig egyébként nem tartom magam csúnya nőnek,sőt! És még buta sem vagyok.És most ez tűnhet úgy,hogy nagyképű vagyok,de nem érzem magam annak,csak nincs önbizalomhiányom.
Viszont fogalmam sincs még hol ismerkedhetnék neten kívül!
Ötletek?
Nem tudom milyen érdemleges hozzászólást akarsz, sokan itt huszonX éve keresnek sikertelenül. Ne nyavajogj rajta hogy fél éve nincs senkid. Az hat hónap kb... Ha ennyit nem bírsz ki egyedül gondolkozz el rajta miért nem tart ki melletted egyetlen normális ember sem.
A kérdésed az volt hogy másnak is nehéz e párt találni vagy csak neked. Aztán kifejted hogy a fél év hatalmas magányod alatt is volt 3 olyanod aki nagy IGEN - de valamiért ők kerültek - meg egy "jópár" egyéb randid akik neked nem kellettek. Ha nem érted akkor vond vissza a nem vagyok bugyuta kifejezést... ha meg csak trollkodni jöttél akkor csináld viccesen legalább :D
Mellesleg ha úgy érzed a netes társkeresők nem jönnek be próbálkozz fórumokon megismerni társaságokat, embereket valami olyan témában amiben te is jó vagy. Meglesz a közös pont. Ezután járj el találkozókra és ismerd meg az embereket. Hátha akad közöttük valaki akivel megtetszetek egymásnak.
Járj el tanfolyamokra ha van időd. Én például az egyetem alatt így ismertem meg az akkori kedvesem. Ő készített fel matekból én pedig őt architektúrából. A közös pont a számítástechnika volt. Marha sokat el tudtunk beszélgetni olyan dolgokról amiken mindenki fogta a fejét.
Aztán bejöhet még a reggeli kocogás vagy a kutyasétáltatás is.
A munkahelyed ha szereted ott is rengeteg emberrel ismerkedhetsz meg.
Kinézhetsz magadnak valakit a buszon is :P
Az élet telis tele van lehetőségekkel.
A net egy viszonlag biztonságos randit ad. A társkeresős ismerkedés különösen. Kiszúrsz valakit megnézed az adatlapját, finoman próbálgatjátok egymást aztán még pár levél, fotó, egyéb személyes infó... stb egész végtelenségig húzható. Még a legvakrandisabb már a második levél a találkát indítja el esetben is ott az adatlap meg pár fotó...
Nem gondolod hogy ez a biztonság (a szerelmet úgy keresni mint egy pár cipőt) az amiből eleged van?
Ha olvasnál is nem csak puffognál itt,akkor tudnád,hogy épp nincs munkám és semmi olyan helyre nem tudok elmenni ami pénzbe kerül. De gondolom olvasni már luxus!
Fél év nekem igenis sok. És nem hinném,hogy ha fél év alatt senkit nem találok magamnak,akkor bennem van a hiba,hisz te mondtad "az semmi még". Nos,akkor ne üsd már egyik szavad a másikkal!
Az sokkal gázabb aki 20 éve keresgél szerintem. És azt sem tudom honnan szedted,hogy nem tart ki senki mellettem. Egy hosszú kapcsolatból léptem ki,de nem gondolom,hogy évekig kéne még gyászolnom!
Úgyhogy ítélkezés,fikázás,fröcsögés helyett lehet hasznos választ írni,mert különben nem kell meglepődni a lepontozáson :).
Mondjuk könnyen dumál,aki ugye nincs egyedül.Bár hát gondolom az agressziód is a nem túl jó kapcsolatodból fakad :D!
Leszarom a lepontozásod :D és azt hiszem megvan miért tengeted fél éve egyedül az életed.
Az itteni válaszaid alapján sértődős és hisztis vagy. Hasznos válaszokat kaptál, nem is keveset. Olvass és... áh csinálj amit akarsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!