Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is ilyen nehéz párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen nehéz párt találnia, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés

Fél éve próbálkozok.Tudom,az még nem sok idő,de ezen idő alatt 3 olyan emberrel ismerkedtem meg,akikbe bele tudtam volna zúgni,mert emberileg és pasiként is nagyon tetszettek. De valami mindig közbejött,vagy nem volt meg részükről a szikra.

Ezen kívül persze volt még randim,jó pár,de semmit nem mozgattak meg ők bennem!

Neten ismerkedek,ugyanis bulizni nem járok és épp állást keresek,tehát semmiféle olyan hely nem jöhet számításba,ahova pénz is kell. És így meg elég nehéz.

De már fél év alatt a legtöbb,normálisabb társkereső oldalt is kimerítettem azt hiszem.

Másnak is ilyen nehezen megy,vagy csak én vagyok ennyire béna?

Pedig egyébként nem tartom magam csúnya nőnek,sőt! És még buta sem vagyok.És most ez tűnhet úgy,hogy nagyképű vagyok,de nem érzem magam annak,csak nincs önbizalomhiányom.

Viszont fogalmam sincs még hol ismerkedhetnék neten kívül!

Ötletek?

2013. márc. 13. 06:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Fél éve? Az semmi.
2013. márc. 13. 19:45
 22/37 A kérdező kommentje:
Nekem a fél év is sok! És pont azért nehéz,amit az utolsó előtti is írt,hogy olyan embert keresek,akivel a kapcsolatban meg vannak a szerepek és egyenlő felek lehetetünk,és nincs önfeladás,meg elnyomás. Nekem eddig mindig ilyenek voltak a hosszú kapcsolataim,mert ami nemilyen volt,abból kiléptem. Nehéz,de nem lehetetlen!
2013. márc. 13. 20:23
 23/37 anonim ***** válasza:
fél év tényleg semmi! 2-3 év már valami.
2013. márc. 13. 22:08
 24/37 A kérdező kommentje:
Kinek mi....
2013. márc. 14. 00:40
 25/37 A kérdező kommentje:
De a kérdés nem erre irányult.
2013. márc. 14. 00:41
 26/37 anonim ***** válasza:

fél év az tényleg nem sok. Ennyi idő alatt ha együtt is vagy valakivel arról sem tudsz meg még semmi különöset. 2-3 év után jönnek elő azok az apróságok amik megmutatják hogy még mennyi van a kapcsolatban. Például ha ennyi idő után is tudtok még nevetgélni egymás hülyeségein akkor jó irányba tartotok, de ha itt már a hatodik majdnem szakítást értétek meg olyan szörnyű dolgokon például hogy a zoknijait gombócba csavarja és nem összehajtja akkor nem valószínű hogy ennek házassággal kell végződnie.

Minél előbb előjönnek ezek annál előbb érdemes elgondolkodni rajta hogy a free sexen kívül mi van még ami összetart titeket.

2013. márc. 14. 11:29
 27/37 anonim ***** válasza:
párt találni nem nehéz. :) megtartani annál inkább.
2013. márc. 14. 11:30
 28/37 A kérdező kommentje:

ÉS ezek még mindig nem hasznos válaszok! Lehet életbölcsességeket írni,csak hát nem válasz a kérdésre!

És nekem fél év igen is sok idő,ha hiszitek,ha nem :D!

2013. márc. 14. 12:56
 29/37 anonim ***** válasza:
De miért sok? Félsz egyedül vagy mivan?
2013. márc. 14. 16:06
 30/37 A kérdező kommentje:

Hogy miért sok nekem,ahjoz senkinek semmi köze! Feltettem egy kérdést,és az arra kapott hasznos válaszokat pozitívan,nem hasznosakat negatívan értékeltem!

Köszönöm az összes érdemleges hozzászólást!

2013. márc. 14. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!