Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen nehéz párt találnia, vagy csak nekem?
Fél éve próbálkozok.Tudom,az még nem sok idő,de ezen idő alatt 3 olyan emberrel ismerkedtem meg,akikbe bele tudtam volna zúgni,mert emberileg és pasiként is nagyon tetszettek. De valami mindig közbejött,vagy nem volt meg részükről a szikra.
Ezen kívül persze volt még randim,jó pár,de semmit nem mozgattak meg ők bennem!
Neten ismerkedek,ugyanis bulizni nem járok és épp állást keresek,tehát semmiféle olyan hely nem jöhet számításba,ahova pénz is kell. És így meg elég nehéz.
De már fél év alatt a legtöbb,normálisabb társkereső oldalt is kimerítettem azt hiszem.
Másnak is ilyen nehezen megy,vagy csak én vagyok ennyire béna?
Pedig egyébként nem tartom magam csúnya nőnek,sőt! És még buta sem vagyok.És most ez tűnhet úgy,hogy nagyképű vagyok,de nem érzem magam annak,csak nincs önbizalomhiányom.
Viszont fogalmam sincs még hol ismerkedhetnék neten kívül!
Ötletek?
08:50!
Ezzel kapcsolatban 2 vagy 3 kommenttel feljebb írtam....
nem konnyu part talalni, en is tanult vagyok dolgozom is, de en sem tudok talalni normalis csajt, mar fel eve.
de nekem mar otletem se nagyon van szoval... mar mindent megprobaltam, na kiveve a konyvtarat ;)
Nehéz hát.
Kiüresedtek az emberi kapcsolatok, ma már semmi szükséged egy másik emberre ahhoz hogy boldogulj. Sőt! Van hogy kifejezetten akadály ha nem vagy egyedülálló.
Nagyon sokan vannak akik a párkapcsolatot magáért a párkapcsolat létéért akarják. Egy idő után már mindegy kivel csak legyen valaki "aztán majd én olyanná alakítom (gondolják) amilyenné elképzeltem (többnyire filmek, könyvek, egyéb média alapján) az ideális párkapcsolatom.
A szexet nem élvezik/szégyenlik a saját testük szexualitásuk az emberek. Ez annak köszönhető hogy midnenhonnan kapjuk az ívet. Egyszer ugye ott az alapfelállás: az életed egy reménytelen csődtömeg, te magad pedig egy szerencsétlen ronda rusnya és gonosz ember vagy amiért nem úgy nézel ki mint az a lány a plakáton vagy a képernyőn, nincsenek olyan cuccaid és annyi pénzed mint neki. Képtelen vágyaknak akar megfelelni mindenki.
Ömlik a nyakunkba hogy a család a barátság és a szeretet a fontos ugyanakkor be vagyunk szarva a többi embertől. Félünk tőlük, alig vannak barátaink a családjaink meg szétestek.
A netes ismerkedés nem rossz dolog. Nem személytelenebb vagy hidegebb mint bármi ebben az életben manapság. Ember... jártatok mostanában diszkóban például? Én személytelenebb helyen még nem ismerkedtem annál.
Én még sosem találtam magamnak párt, nem mintha válogatós lennék, vagy nem próbálkoznék.
26F
09:40
Ezt én magam se tudtam volna szebben megfogalmazni!
Én hiszek abban hogy mindenki csak a legjobbat szeretné és abban is hogy a maga módján arra törekszik. Csak sajnos a legjobb nem egyenlő ma már azzal amit azt mondanak nekünk.
Nem tetszik ez a "mindenki boldoguljon egyedül aztán majd akkor két egyedül boldoguló végül boldog lehet :D" hülyeség.
Egymás segítése például már régen nem játszik. A nőnek és egy férfinak nincsenek szerepei egy kapcsolatban aminek meg kellene felelnie.
Minden tiszteletem azoké az embereké és családoké amelyek nem omlanak össze a hatalmas elvárások súlya alatt ami kívülről szakad a nyakába és együtt vállalnak feladatokat. Nem két egymással lakó individumként (mert most az a helyes épen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!