Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen nehéz párt találnia, vagy csak nekem?
Fél éve próbálkozok.Tudom,az még nem sok idő,de ezen idő alatt 3 olyan emberrel ismerkedtem meg,akikbe bele tudtam volna zúgni,mert emberileg és pasiként is nagyon tetszettek. De valami mindig közbejött,vagy nem volt meg részükről a szikra.
Ezen kívül persze volt még randim,jó pár,de semmit nem mozgattak meg ők bennem!
Neten ismerkedek,ugyanis bulizni nem járok és épp állást keresek,tehát semmiféle olyan hely nem jöhet számításba,ahova pénz is kell. És így meg elég nehéz.
De már fél év alatt a legtöbb,normálisabb társkereső oldalt is kimerítettem azt hiszem.
Másnak is ilyen nehezen megy,vagy csak én vagyok ennyire béna?
Pedig egyébként nem tartom magam csúnya nőnek,sőt! És még buta sem vagyok.És most ez tűnhet úgy,hogy nagyképű vagyok,de nem érzem magam annak,csak nincs önbizalomhiányom.
Viszont fogalmam sincs még hol ismerkedhetnék neten kívül!
Ötletek?
Normális emberek nehezen találnak párt maguknak
Neten kívül?Könyvtár? :D
Sok helyen lehet ismerkedni még úgyis hogy nincs pénzed.Házibuli vagy baráti társasággal beültök valahova,menjetek kerti partyra stb sok variáció van
A beülni valahova már kilőve,mert nincs miből. Sajnos könyvtárba nem járok,és ahhoz is pénz kéne,hogy be tudjak oda iratkozni. Házibuliba sem járok,mert a barátok szétszéledtek.
Szóval nehéz!
Szerintem próbálj kitalálni valami olyan stratégiát amivel lehetőleg gyorsan kiderül, milyen a srác akivel neten ismerkedsz. Pár olyan kérdés amiből le tudod szűrni a neked fontos infót. És ne menj könnyen bele randiba.
Nehéz megmondani egy srácról mik a szándékai mert ha nagyon akar könnyen hazudik, főleg neten.
Aztán még gondolj bele mik voltak a bajok az eddigi randikkal, van valami közös bennük? vagy mindig más?
Lehet neten ismerkedni, de egyik félnek se könnyű. Bár a társkeresőket nem ajánlom, különböző fórumok jobbak ahol a közös érdeklődés, szimpátia mentén jön létre a kapcsolat. És nem azért mert a srác már kanos, vagy mert te naív vagy és hiszel valamit valakiről.
Csak egy jó és rossz példa.
Ismerek olyan srácot aki lelkésznek tanul de kb az összes csajt csak szexre szedi fel.
A másik az én saját példám, párommal itt ismerkedtem meg, tök véletlen, és már majdnem másfél éve együtt vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!