Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számít nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számít nektek egy fiúban, hogy hol tanul, milyen szakon, mi lesz a végzettsége? Vagy titeket hidegen hagy?

Figyelt kérdés
Esetleg "vonzóbbá" teszi a fiút, vagy érdekessé az, h minek tanul?

2013. márc. 8. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezért meg fognak kövezni, de nekem számít. Volt szakmunkást végzett barátom, több is, és kivétel nélkül mindegyikkel azért lett vége, mert kisebbségi komplexusa volt mellettem. Arról nem is beszélve, hogy humán-értelmiségi vagyok, tehát cseppet sem kézzel fogható, hogy valójában dolgozom. Tapasztalatból mondom, hogy ezt egy reál végzettségű diplomás vagy egy szakmunkás, egyszerű láblógatásnak titulálja. Ez pedig egy kapcsolatban feloldhatatlan ellentét tud lenni.

25/N

2013. márc. 13. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Inkább az életrevalósága számít. Tőlem büfé szakos is lehet, ha el tud vele helyezkedni.
2013. ápr. 16. 14:46
 13/18 ivilicious ***** válasza:
nem érdekel addig,amíg nem akar ingyenélő lenni, és vannak céljai
2013. ápr. 16. 14:47
 14/18 ivilicious ***** válasza:
11-es, nekem is szakmunkás a barátom,folyamatosan taglalja,h én értelmiségi vagyok meg fősulira járok,stbstb...pedig nem számít
2013. ápr. 16. 14:48
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem az számít, hogy hol. Manapság leoltjuk azokat a szakokat, akár középsuliban, akár később, ami nem egy bölcsészet, vagy jogászat, mert mondjuk valaki eladó, vagy pincér, asztalos, villanyszerelő akar lenni...

Inkább a hozzáállása érdekelne. Mert tanulhat bármilyen jó suliban, ha apuci kicsi fia, csak be van oda fizetve, és nagyképűen lesz*rja az egészet, akkor meg is van róla a véleményem. Viszont ha érdekli, amit tanul, és látszik, hogy szívesen csinálja, foglalkozik vele, és nem melegedni jár az iskolába, akkor igen, érdekel, vonzóbb is tőle. Szóval a hozzáállás a figyelemfelkeltő, nem az amit tanul.

2013. ápr. 16. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Nyilván egy "kukás" nem lesz a szememben olyan vonzó, mint egy ügyvéd. De az ügyvéd sem tökéletes, mivel sokat dolgozik, folyton elegánsnak kell lennie, stb. Mindegyiknek van előnye és hátránya. Mondjuk nekem tetszene,ha a barátom autóversenyző lenne, mert imádom a versenyautókat,de elég veszélyes is,tehát ez meg nem tetszene benne.

Mindent összevetve: ha van ideje rám,és nem nagyon befolyásolja a kapcsolatunkat a tanulási gondjai, akkor nem érdekel.

2013. ápr. 16. 19:37
 17/18 anonim ***** válasza:
én Fiú vagyok boccsi de nekem pl naon számit h egy csaj hol tanul ha nem gimibe szóba sem jöhet ha az átlaga negyes alatti akk nemkell,sőt nekem még ha nincs szép neve akkor sem kell, érteddxd Vagy ügyvéd vagy orvos vagy főnök,...ilyesmi ja és vagy modell legyen ha nem akk szóba se jöhet :)) ilyen vagyok csak én srácba! Boccsi h idetoltam a képemet!
2013. ápr. 16. 20:02
 18/18 ivilicious ***** válasza:

modell=prostituált 90%ban :D

hány éves vagy? annyi eszed lehet, mint egy marék apró zebrának.

2013. ápr. 17. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!