Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számít nektek egy fiúban, hogy hol tanul, milyen szakon, mi lesz a végzettsége? Vagy titeket hidegen hagy?
Ezért meg fognak kövezni, de nekem számít. Volt szakmunkást végzett barátom, több is, és kivétel nélkül mindegyikkel azért lett vége, mert kisebbségi komplexusa volt mellettem. Arról nem is beszélve, hogy humán-értelmiségi vagyok, tehát cseppet sem kézzel fogható, hogy valójában dolgozom. Tapasztalatból mondom, hogy ezt egy reál végzettségű diplomás vagy egy szakmunkás, egyszerű láblógatásnak titulálja. Ez pedig egy kapcsolatban feloldhatatlan ellentét tud lenni.
25/N
Nem az számít, hogy hol. Manapság leoltjuk azokat a szakokat, akár középsuliban, akár később, ami nem egy bölcsészet, vagy jogászat, mert mondjuk valaki eladó, vagy pincér, asztalos, villanyszerelő akar lenni...
Inkább a hozzáállása érdekelne. Mert tanulhat bármilyen jó suliban, ha apuci kicsi fia, csak be van oda fizetve, és nagyképűen lesz*rja az egészet, akkor meg is van róla a véleményem. Viszont ha érdekli, amit tanul, és látszik, hogy szívesen csinálja, foglalkozik vele, és nem melegedni jár az iskolába, akkor igen, érdekel, vonzóbb is tőle. Szóval a hozzáállás a figyelemfelkeltő, nem az amit tanul.
Nyilván egy "kukás" nem lesz a szememben olyan vonzó, mint egy ügyvéd. De az ügyvéd sem tökéletes, mivel sokat dolgozik, folyton elegánsnak kell lennie, stb. Mindegyiknek van előnye és hátránya. Mondjuk nekem tetszene,ha a barátom autóversenyző lenne, mert imádom a versenyautókat,de elég veszélyes is,tehát ez meg nem tetszene benne.
Mindent összevetve: ha van ideje rám,és nem nagyon befolyásolja a kapcsolatunkat a tanulási gondjai, akkor nem érdekel.
modell=prostituált 90%ban :D
hány éves vagy? annyi eszed lehet, mint egy marék apró zebrának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!