Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számít nektek egy fiúban, hogy hol tanul, milyen szakon, mi lesz a végzettsége? Vagy titeket hidegen hagy?
Inkább az, hogy ne legyen elszállva magától.
A nővérem vőlegénye gépészmérnök, a BME-n diplomázott, a nővérem világ életében közepes tanuló volt, egy szakmával dolgozik, mégis évek óta együtt vannak.
Én is kettes-négyes között ingázok a középsuliban, szakma aztán meló, ez vár rám is, erre van itt a GYK-n egy srác, aki egyetemre jár, mérnökinfóra és az egekig el van szállva magától. "Rémesen ostoba együgyű liba", "Buta vagy, mint hat pár rendőrcsizma", "proli", "hülyeleány", ilyen kedves jelzőket kapok tőle priviben, meg kérdések alatt.
Nem az nem baj, ha orvos, vagy mérnök. Az a baj, ha nem néz embernek, csak azért, mert nekem kevesebb ész jutott.
Nekem igazából nem mérvadó. Én pl. gimibe járok, a pasim meg szakmunkásban tanult. De attól még ugyanolyan intelligensnek tartom, mint egy gimis srácot, és nagyon szeretem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!