Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tisztában vagytok vele, hogy tetszetek ill. tetszettetek egy fiúnak, már kikosaraztátok őt régebben. Ő rátok néz és köszön, ti köszöntök és elnéztek. Ez ugye egyértelműen azt jelenti, hogy teljes mértékben hidegen hagy az illető srác?
Nálam igen. Ilyenkor azt jelenti, hogy hidegen hagy.
19/L
Oké, értem amit mondasz. De a szituáció az, hogy régebben már "jóban voltunk" én többet szerettem volna, de kikosarazott, többször is. Utána eléggé lecsökkent a nullára a kapcsolatunk, volt hogy mindketten elnéztünk egymás mellett, elsétáltunk köszönés nélkül.
Most köszönő viszonyban vagyunk, egyszer megszólított, de aztán zavartan sietett a dolgára. Úgy tűnt mintha feszélyezte volna, hogy a szemébe nézek, lehet túl egyértelmű volt... Szóval biztosan tudja, hogy nagyon tetszik nekem, mert számtalanszor mondtam neki. Azóta elég sokat kupálódtam kívül-belül így papíron több esélyem van mint akkor volt,de őszintén szólva biztos vagyok benne, hogy esélytelen a helyzet... csak bennem van a "de jó is lenne..."
A fenti helyzetet ismerve ugye esélytelen és csak azért néz el nehogy bátorításnak vegyem ha esetleg rám nézne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!