Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú aki tetszik, az egyik barátnőmnél érdeklődött utánam. De miért nem kezdeményez nálam?
Tetszik a suliból egy fiú. Ma ahogy beszélgettem egy barátnőmmel (aki közös ismerős) elmondta ez a lány, hogy a fiú érdeklődött utánam, hogy mi van velem, mert régóta nem találkoztunk, és elmondta neki hogy tetszem neki. De mégsem kezdeményez nálam. Csak elmondta hogy tetszem és ennyi.
Miért nem kezdeményez?
Adj neki jeleket: mosolyogj rá sokat, nevess a viccein, legyél sokszor a közelében. Ha pedig még így sem fogja a jelet, hogy neked is tetszik, akkor hívd el vhova. Tuti, hogy nem utasít vissza, hiszen már tudod, hogy tetszel neki:) Sok bátorságot!:)
16/L
Ja azt kifelejtettem hogy írtam neki hogy szia hogy vagy. Aztán visszaírt hogy köszi jól, de mivel régen nem találkoztunk, elmehetnénk beszélgetni kicsit.
Ez most akkor randi? :D
Ez randi:)
Szeritem félénk egyszerűen.Bátorítsd,ha szeretnél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!