Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiú aki tetszik, az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú aki tetszik, az egyik barátnőmnél érdeklődött utánam. De miért nem kezdeményez nálam?

Figyelt kérdés

Tetszik a suliból egy fiú. Ma ahogy beszélgettem egy barátnőmmel (aki közös ismerős) elmondta ez a lány, hogy a fiú érdeklődött utánam, hogy mi van velem, mert régóta nem találkoztunk, és elmondta neki hogy tetszem neki. De mégsem kezdeményez nálam. Csak elmondta hogy tetszem és ennyi.

Miért nem kezdeményez?

2013. márc. 4. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem teszed meg TE ha ennyire bejön? Ja, hogy az méltóságon aluli dolog lenne...?
2013. márc. 4. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk félénk, nincs önbizalma, nem tudja hogy reagálnál, vagy még 1000 lehetőség közül valamelyik?
 3/7 anonim ***** válasza:

Adj neki jeleket: mosolyogj rá sokat, nevess a viccein, legyél sokszor a közelében. Ha pedig még így sem fogja a jelet, hogy neked is tetszik, akkor hívd el vhova. Tuti, hogy nem utasít vissza, hiszen már tudod, hogy tetszel neki:) Sok bátorságot!:)

16/L

4/7 A kérdező kommentje:

Ja azt kifelejtettem hogy írtam neki hogy szia hogy vagy. Aztán visszaírt hogy köszi jól, de mivel régen nem találkoztunk, elmehetnénk beszélgetni kicsit.

Ez most akkor randi? :D

2013. márc. 4. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem építkeznek a kertben, és segítséget keres
2013. márc. 4. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez randi:)

Szeritem félénk egyszerűen.Bátorítsd,ha szeretnél valamit.

2013. márc. 4. 22:52
 7/7 anonim válasza:
AZÉRT MERT A LÁNYOK EZEKRE A KÉRDÉSEKRE BUNKÓN REAGÁLNAK ÉN FIU VAGYOK CSAK TUDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!