Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy srác ő is érdeklőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác ő is érdeklődött felőlem, néha beszélgetünk de semmi több, miért érdeklődött ha nem tesz semmit? Még meg sem ismert hogy ki vagyok! Én nem kezdeményezek, (félek rámenősnek tartana) ilyenkor mi van? Már nem tetszek neki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy talált egy másik csajt?
2009. jún. 25. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a srác simán félénk, de az is lehet, hogy a pár kedves szó jelentőségét te nagyítod kicsit fel. Bizonyos keretek között te is kezdeményezhetsz: ha félénk, akkor azért, ha meg szoktatok beszélgetni és haverilag jól megvagytok, akkor azért. Csak ne vidd túlzásba, és főleg ne úgy, hogy egyértelmű legyen, hogy miért.

f24

2009. jún. 25. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Pedig kénytelen leszel kezdeményezni, ha szeretnél valamit!

Nem kell rámenősnek lenni - hívd el valami nyugalmasabb helyre, ahol enni/mulatni/sétálni ÉS beszélgetni is lehet!

2009. jún. 25. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

egyetértek, simán lehet félénk is..

de ha azt gondolod hogy rámenős lennél ha kezdeményeznél, akkor előfordulhat hogy ő is ugyanígy gondolkodik :)

mert hát sosem lehet tudni..

2009. jún. 25. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:
egy csomó jelet adtam neki hogy bejön nekem szerintem csak a hülye nem akar semmit, épp csak ki kéne mondania, hogy menjünk "fagyizni" vagy mitom én szerintem nem akar semmit meggondolta magát SAJNÁLOM
2009. jún. 25. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire pesszimista, lehet h télleg csak félénk a srác. Ismerősek a tünetek, én is ilyen vagyok sajna... Amint úgy érzem h lehetne vmi a dologból egyből blokkolok, és semmiféle érdemi előrelépést nem tok felmutatni. De Te döntesz h vársz e egy picit hátha összeszedi magát, vagy hagyd a fenébe!;)
2009. jún. 25. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!