Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz amikor beszélgetünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz amikor beszélgetünk egy emberrel és utánna egy jó 10-20 percig csend van?

Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 19:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, mivel vannak olyan gázok ami miatt 10-20 percre elveszítjük az eszméletünket.
2011. okt. 1. 19:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez élőbe történik? vagy msn vagy ilyesmi? Esetleg randi közbe? am mindenképp az, ha másnem mond azt h majd lefagy a tököm, v teljesen alap dolgokat...
2011. okt. 1. 19:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Élőben gáz, neten nem feltétlenül.. de tudod, van a kínos csend, meg van amikor már nem zavar.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
lefagy a tököm, milyen romantikus :D
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy :D röviebb volt leírni mint h "te nem fázol? gyere igyunk meg egy teát v kávét" :D
2011. okt. 1. 19:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen gáz, de arról nem én tehetek hanem a másik fél. Én ugyanis szinte mindenről el tudok beszélgetni, ha mégsem akkor is próbálok hozzászólni a témához hogy ne legyek kuka, ugyanis utálok az lenni. És utálom ha egy ember nem tud jól kommunikálni. Szóval ő a ciki nem én.

22/L

2011. okt. 1. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Ahoz h csend legyen 2ember beszélgetése közbe, ahoz kell mindkét ember. Szval h te cikinek tartod őt m nem szól semmit, akkor lehet h ő is téged, m te se :P
2011. okt. 1. 20:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
"Igen gáz, de arról nem én tehetek hanem a másik fél" - elárulom, drágám, hogy mindenki pont így gondolja. :D
2011. okt. 1. 20:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Igencsak kellemetlen tud lenni a szitu, főleg ismerkedésnél. Ilyenkor az a legrosszabb, ha már Te sem tudsz mit mondani, de valamit mégis benyögsz, pl. Milyen szép időnk van ma, és erre egy "aha" a válasz. :)
2011. okt. 1. 20:11
 10/15 anonim válasza:

én ilyenkor mindig bedobok valami kérdést ha pl vonaton utazunk és már senki nem tud semmit mondani akkor megkérdezem h és mi van veled?mi van x-el meg y-al?stb

vagy ha már végképp nem jut semmi eszünkbe akkor csak annyit mondok h mondj valamit.ilyenkor mindig sikerül valami témát felhozni :)

2011. okt. 1. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!