Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szép (akár szexuális értelemben véve vonzó) lehet ez az alakat? +kép
Persze kinek mi,meg belső értékek,meg több dolog befolyásoljon meg stb.,de nagyon össze vagyok zavaraodva h hogy is nézek ki.Nem (innen) keresek barátnőt,csak az általános vélemények érdekelnének.Tehát pusztán a külsőre koncentrállva,ez okés?:
Átlagos tested van.Ennyi!
Aki meg itt fröcsög,azok sem lehetnek különbek.Nehogy azt hidd,hogy a nők jobban néznek ki.Sok nőnek se melle,se valami testaránya és ez mellé a legtöbb részes még beles is.De avval sem sok gond van,hiszen ezek átlagosak.Aki sportol vagy gyúr,azoknak formásabbak a testrészei.Te nem gyúrsz,nem edzel,ilyen az alkatod.
Az átlag így néz ki,kis hassal meg ilyen testtel.
Én nem fitymállak le annak ellenére,hogy én gyúrok meg edzek,mert akik itt fröcsögnek,azok a tökéletes,arányos testű emberekhez mér téged.Sok nő letolja,hogy ilyen alkatod van.És a kérdés lényegére válaszolva,igen vonzó lehet.Ezt magadnak kell eldöntened,hogy izmosabb testet szeretnél-e!
Olyan szempontból nem talállak vonzónak, hogy én is kb. 15 évesnek saccollak, és akkor az elég perverz dolog volna.:)
Amúgy nincs gond a testeddel, ha tényleg ilyen kis fiatal vagy, viszont, ha huszonévesen is így nézel ki, akkor arra tényleg nem árt sportolni egy kicsit. Nem kigyúrni kell magad, csak akármit mozogni, hogy kapj valami tartást, látszódjon, hogy van benned erő, mert így egy picit lányosnak látszol. Ahogy a második válaszoló is mondta, "látszik, hogy el vagy tunyulva".
Szia :)
Bocsi, de nekem annyira nem jössz be..Nincs rajtad izom, ráadásul a vállad is elég keskeny, ami gyermeki hatást kelt.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de a képet elnézve még fiatal lehetsz, szóval fel a fejjel, még változni fog a tested, sportolj valamit és jó lesz az :P
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!