Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ez egy megfelelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egy megfelelő védekezési módszer? (Természetesen szexuális értelemben. )

Figyelt kérdés
Párommal mindketten elég "parásak" vagyunk, egyáltalán nem szeretnénk még gyereket. Mindig óvszerrel védekezünk, és emellett mindig kiveszi, mielőtt elélvezne, tehát sohasem élvez el akkor, amikor bennem van. Mit gondoltok, ez elég alapos védekezés?

2013. jan. 15. 12:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ennél már csak az lenne alaposabb, ha még a biztonság kedvéért egy algopyrint is szorítanál a térdeid közé... :-D
2013. jan. 15. 12:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb, mint egy abortusz. :)
2013. jan. 15. 12:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Érdekesek vtok. Egyik ember gumi nélkül minden nélkül durr.

Másik véglet 2 gumi, vagy gumi meg gyógyszer. Vagy amit te írsz, gumi de kiveszi előtte.

Majd írod rá, hogy kiszakadhat stb stb. Akkor még mindig ott van a 72 órás tabletta. Nem hiszem, hogy olyan könnyen elszakad.

2013. jan. 15. 13:02
 4/15 anonim ***** válasza:
sztem ennyire nem kell parázni, nyugodtan nyomja bele az ovszerbe miközbe még benned van, ha kiveszi nem érzi át az igazi izét
2013. jan. 15. 13:02
 5/15 anonim ***** válasza:
ha óvszert használtok minek veszi ki? általában utána meg szokták nézni h nem volt-e lyukas ha ennyire paráztok szedj gyógyszert és se kivennni nem kell se gumi
2013. jan. 15. 13:04
 6/15 A kérdező kommentje:

A tabletta sajnos nem megoldás, eddig kétfélével próbálkoztam, és mindkettőre allergiás voltam.

A gumit is szoktuk ellenőrizni, de volt már olyan, hogy kiszakadt, és volt "szerencsém" a 72 órás tabihoz, attól meg kb. 1 hétig borzasztóan rosszul voltam. El is mentem nőgyógyászhoz, hogy miért vagyok ennyire érzékeny az esemény utánira is meg a fog. gátló tabira is, de azt javasolta, ha nem muszáj, ne erőltessem egyiket se. Ezért sem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy bármelyikre is szükség legyen.

2013. jan. 15. 13:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál, az alapján jól csináljátok szerintem.
2013. jan. 15. 13:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond.Jobb mint egy abortusz.
2013. jan. 15. 13:31
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ez már nagyon durva túlzás. Az óvszer, ha normálisan alkalmazzátok (gondolok itt arra, hogy időben van felhelyezve, elég nedves a hüvely, stb.), illetve minőségit vesztek, akkor nem szakad el. Ez már a parázás netovábbja, amit csináltok. De, ha nektek így jó, akkor csináljátok így. Nem akarlak lebeszélni róla, csak még azt a kis örömöt is elveszed a párodtól, hogy úgy menjen el "benned", hogy óvszer van rajta. Amúgy meg te is tudod, hogy így elég biztonságos, szóval meg sem kellett volna kérdezned. De amúgy... Az egész életedet ilyen parázás mellett fogod leélni? Hogy pl., ha már 2 napot késik, rohansz az orvoshoz? Szerintem ez így nagyon gáz...
2013. jan. 15. 13:33
 10/15 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy ez a párom döntése volt, hogy előbb kiveszi. Nem várom el tőle. És ha erről van szó (sajnos vagy nem sajnos), igenis aggódom. Nem azt mondtam, hogy pánikolok mindentől, nem rohanok nődokihoz 2 napos késéssel.
2013. jan. 15. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!