Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy megfelelő védekezési módszer? (Természetesen szexuális értelemben. )
Figyelt kérdés
Párommal mindketten elég "parásak" vagyunk, egyáltalán nem szeretnénk még gyereket. Mindig óvszerrel védekezünk, és emellett mindig kiveszi, mielőtt elélvezne, tehát sohasem élvez el akkor, amikor bennem van. Mit gondoltok, ez elég alapos védekezés?2013. jan. 15. 12:55
11/15 A kérdező kommentje:
De egyébként köszönöm a válaszokat, számomra mind hasznos volt. Végülis ez lett volna a lényege, hogy megtudjam, ki hogyan vélekedik. :)
2013. jan. 15. 14:12
12/15 anonim válasza:
Több értelme lenne akkor már az óvszer+gumihoz alkalmazható hüvelyi spermicid kombinációjának..
Tudod, milyen fantasztikus élmény, amikor egyszerre van orgazmusotok? Dehogy tudod, sose hagyjátok, hogy ilyesmi történjen. Én a felelős szex pártján vagyok, de ez már nagyon túlzás. És végső soron a kölcsönös örömszerzés ellen dolgozik ez a megoldás. :(
13/15 Vesóka válasza:
PHARMATEX hüvelytabletta! :)
Nincs benne hormon és ha betartjátok a pontos használati utasítást,akkor biztonságos is. (4 éves tapasztalat)
:)
14/15 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy nem csináltuk már másképpen, csak perpillanat ez a módszer, mivel a tabletta többször is megbukott.
Utolsó, nem is rossz ötlet, köszi. :)
2013. jan. 16. 12:32
15/15 anonim válasza:
Ugyanezt írtam, csak a gumival kombinálva. Önmagában a hüvelyi spermicidet nem ajánlanám annak, akinek nagy para, ha terhes lesz. Ettől függetlenül én is évek óta hüvelyi spermaölővel védekezem, mert nekem elegendő annak a "biztonságossága", de azért annak, aki nem vállalná be a babát, önmagában ezt nem ajánlom. Csak gumival, aminek utána kell olvasni, melyikkel kombinálható. Akkor viszont jó, mert ha kiszakad a gumi, vagy épp csak előjáték közben kerül be előváladék vagy spermás ujj vagy ilyesmi, akkor az ellen használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!