Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik fogamzásgátló módszer vált be leginkább? A gyógyszerrel kapcsolatban aggodalmaim vannak, tehát ezt inkább hanyagolnám, de a kúp szóba jöhet. (többi lent)
Nekem az óvszer vált be a legjobban, akárki akármit mond.
fogamzásgátlót szedtem 10 évig, nem volt vele semmi gond, aztán hirtelen elkezdett fájni a fejem, visszeres lettem, hullani kezdett a hajam, folyamatosan fájtak a melleim.
A nőgyógyász mondta hogy kísérletezgethetünk különböző "márkákkal" ha gondolom, de ha egyszer elkezdenek kijönni a mellékhatások akkor már baj van.
Általában a szerencséseknek addig semmi bajuk nincs amíg szedik, utána viszont sok horrorsztorit hallottam sajnos, kolléganőmnek egy hónap alatt kihullott a haja 3/4-e mikor abbahagyta a tabit.
mióta abbahagytam sokkal jobban érezem magam, és a párom is mondja hogy ne is kezdjem újra a tabit.
De én nem akarlak lebeszélni erről, neked kell eldönteni hogy hormonális vagy nem hormonális védekezést alkalmazol.
Minden módszernek megvan az előnye és hátránya is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!