Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szép (akár szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szép (akár szexuális értelemben véve vonzó) lehet ez az alakat? +kép

Figyelt kérdés

Persze kinek mi,meg belső értékek,meg több dolog befolyásoljon meg stb.,de nagyon össze vagyok zavaraodva h hogy is nézek ki.Nem (innen) keresek barátnőt,csak az általános vélemények érdekelnének.Tehát pusztán a külsőre koncentrállva,ez okés?:

[link]

2013. febr. 21. 22:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
ŐŐŐ, hány éves vagy? Mert így ez alapján a kép alapján max. 15-nek saccollak. Semmi szőr, semmi izom.
2013. febr. 21. 23:14
 12/38 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. De egyébként alapvetően nem érdekel túlzottan, hogy milyen egy pasi alkata. Mármint nem ez az elsődleges dolog. Ha egyébkén más szempontból bejön, akkor nem kizáró tényező az, hogy "lehetne jobb is".
2013. febr. 21. 23:16
 13/38 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem tetszik, nem vonzó, nem mozgatja meg a fantáziámat a legkisebb mértékben sem.
2013. febr. 21. 23:19
 14/38 anonim ***** válasza:
65%

fúj,nem.

kinek vonzó egy lusta,beles?

2013. febr. 21. 23:42
 15/38 Pretty Ballerina ***** válasza:
Ez a kép... :D :D :D
2013. febr. 22. 00:06
 16/38 anonim ***** válasza:
Ne gyúrjál, csak le a pocakkal. Amúgy gondolom fiatal vagy még.
2013. febr. 22. 00:45
 17/38 anonim ***** válasza:

Most lehet velem van a baj,de azért ruhában ez nem nézhet ki rosszul.Ha meg már oda jutunk a kapcsolatban,hogy ledobjuk a textilt,akkor nem teljesen mindegy?

Egy kis sport persze nem árthat,de sztem nincs ezzel gond.

2013. febr. 22. 00:47
 18/38 anonim ***** válasza:
43%
Húú, nekem nagyon bejössz! Ja, SP voltam. Fluorral szívesen megdörzsiznénk az édes kis golyókáidat! pussza
2013. febr. 22. 00:52
 19/38 anonim ***** válasza:
30%

00.47.

nem.

rohadtúl nem mindegy.

sőt.

bocs de szerintem fordítva gondolkodsz.

a ruha annyiban számít,hogy ne legyen koszos,de ezen kívül tök mindegy.

egy puhos,lusta,gyerek test meg nem vonzó se férfiben,se nőben,akármilyen ruhával is takargatja magát.

míg egy jó testű emberen a turkálós ruha is jól fog állni.

2013. febr. 22. 01:37
 20/38 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?Mert ha 15 körül, akkor azt mondom lesz ez még jobb is.

Ha 20 körül, akkor azt, hogy ne vedd le a felsőd emberek között, mert látszik, hogy sportot csak tv-ben láttál. És szerintem a pizsit is felejtsd el. Nem vagy te nagypapa.

2013. febr. 22. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!