Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szép (akár szexuális értelemben véve vonzó) lehet ez az alakat? +kép
Persze kinek mi,meg belső értékek,meg több dolog befolyásoljon meg stb.,de nagyon össze vagyok zavaraodva h hogy is nézek ki.Nem (innen) keresek barátnőt,csak az általános vélemények érdekelnének.Tehát pusztán a külsőre koncentrállva,ez okés?:
fúj,nem.
kinek vonzó egy lusta,beles?
Most lehet velem van a baj,de azért ruhában ez nem nézhet ki rosszul.Ha meg már oda jutunk a kapcsolatban,hogy ledobjuk a textilt,akkor nem teljesen mindegy?
Egy kis sport persze nem árthat,de sztem nincs ezzel gond.
00.47.
nem.
rohadtúl nem mindegy.
sőt.
bocs de szerintem fordítva gondolkodsz.
a ruha annyiban számít,hogy ne legyen koszos,de ezen kívül tök mindegy.
egy puhos,lusta,gyerek test meg nem vonzó se férfiben,se nőben,akármilyen ruhával is takargatja magát.
míg egy jó testű emberen a turkálós ruha is jól fog állni.
Hány éves vagy?Mert ha 15 körül, akkor azt mondom lesz ez még jobb is.
Ha 20 körül, akkor azt, hogy ne vedd le a felsőd emberek között, mert látszik, hogy sportot csak tv-ben láttál. És szerintem a pizsit is felejtsd el. Nem vagy te nagypapa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!