Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szép (akár szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szép (akár szexuális értelemben véve vonzó) lehet ez az alakat? +kép

Figyelt kérdés

Persze kinek mi,meg belső értékek,meg több dolog befolyásoljon meg stb.,de nagyon össze vagyok zavaraodva h hogy is nézek ki.Nem (innen) keresek barátnőt,csak az általános vélemények érdekelnének.Tehát pusztán a külsőre koncentrállva,ez okés?:

[link]

2013. febr. 21. 22:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Katamori?
2013. febr. 22. 15:32
 22/38 anonim ***** válasza:

Keanu Reeves-nek ugyanilyen szottyadt teste van :) És még mutogatja is az édes november c. filmben :)

Nem találtam jobb képet, de a filmben látni:

[link]

2013. febr. 22. 16:35
 23/38 anonim ***** válasza:

19!

mert te úgy választasz párt hogy előtte belesel a ruhájába?biztos velem van a baj de én nem...

2013. febr. 23. 00:15
 24/38 anonim ***** válasza:
legalább mellizmot szedj magadra,és egy kis kar,nekem több van :D lány vagyok :D
2013. febr. 27. 17:59
 25/38 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, főleg ha emellé egy kedves, udvarias, hűséges pasi társul. Nekem az agyonszőrmókolt, sörhasú, vagy a húszdekás, meg az agyongyúrt, szinte majd szétrobban az izomtól típusok nem jönnek be. Ez olyan normál, természetes alkat. Párom is hasonló, picit pockosabb, a karja izmosabb, de ilyesmi. :)

Kérdezik többen, hány éves vagy?

2013. febr. 27. 18:34
 26/38 anonim ***** válasza:

Akik azt mondják, hogy fúj, meg miért nem sportolsz, azokon látszik, hogy a média sztárjaihoz mérik az átlagembert.

Szerintem nincs veled semmi baj, de való igaz, ruhában ismerkedünk. Ha meg ágyjelenetre kerül a sor, senki nem fog elszaladni a tested miatt. Mellesleg én utálom, ha szőrös egy férfi. Mármint a melle.

2013. febr. 27. 18:36
 27/38 anonim ***** válasza:
45%
paint master
2013. febr. 27. 18:38
 28/38 anonim ***** válasza:

Nekem nem, az ugrott be, hogy kiskamasz lehetsz. Sportolj!

22/L

2013. márc. 6. 19:37
 29/38 anonim ***** válasza:
Pár kocka nem ártana:)
2013. márc. 14. 13:09
 30/38 anonim ***** válasza:
Nagy a hasad
2013. márc. 14. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!