Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szép (akár szexuális értelemben véve vonzó) lehet ez az alakat? +kép
Persze kinek mi,meg belső értékek,meg több dolog befolyásoljon meg stb.,de nagyon össze vagyok zavaraodva h hogy is nézek ki.Nem (innen) keresek barátnőt,csak az általános vélemények érdekelnének.Tehát pusztán a külsőre koncentrállva,ez okés?:
Keanu Reeves-nek ugyanilyen szottyadt teste van :) És még mutogatja is az édes november c. filmben :)
Nem találtam jobb képet, de a filmben látni:
19!
mert te úgy választasz párt hogy előtte belesel a ruhájába?biztos velem van a baj de én nem...
Nekem tetszik, főleg ha emellé egy kedves, udvarias, hűséges pasi társul. Nekem az agyonszőrmókolt, sörhasú, vagy a húszdekás, meg az agyongyúrt, szinte majd szétrobban az izomtól típusok nem jönnek be. Ez olyan normál, természetes alkat. Párom is hasonló, picit pockosabb, a karja izmosabb, de ilyesmi. :)
Kérdezik többen, hány éves vagy?
Akik azt mondják, hogy fúj, meg miért nem sportolsz, azokon látszik, hogy a média sztárjaihoz mérik az átlagembert.
Szerintem nincs veled semmi baj, de való igaz, ruhában ismerkedünk. Ha meg ágyjelenetre kerül a sor, senki nem fog elszaladni a tested miatt. Mellesleg én utálom, ha szőrös egy férfi. Mármint a melle.
Nekem nem, az ugrott be, hogy kiskamasz lehetsz. Sportolj!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!