Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szép (akár szexuális értelemben véve vonzó) lehet ez az alakat? +kép
Figyelt kérdés
Persze kinek mi,meg belső értékek,meg több dolog befolyásoljon meg stb.,de nagyon össze vagyok zavaraodva h hogy is nézek ki.Nem (innen) keresek barátnőt,csak az általános vélemények érdekelnének.Tehát pusztán a külsőre koncentrállva,ez okés?:
2013. febr. 21. 22:54
2/38 anonim válasza:
én hetero vagyok szóval nem vonz:S
ha vélemény érdekel akkor annyit tudok mondani, hogy látszik, hogy el vagy tunyulva, nem sportolsz
3/38 anonim válasza:
Kicsit adhatnál magadra. Nem kell teljesen kigyúrni magad, de ez olyan...semmilyen.
4/38 anonim válasza:
Keskeny a vállad, a pocakkal nincs bajom. De a keskeny vállak miatt egy 12 éves kisfiú jutott az eszembe.
5/38 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a tested. Szerintem szép.
6/38 anonim válasza:
Utolsó. Azért tedd hozzá, hogy te meleg férfi vagy.
7/38 anonim válasza:
Szerintem egy picikét gyúrhatnál, és akkor nagyon jó lenne.. így kicsit olyan kisgyerek hatása van :))
9/38 anonim válasza:
#6 nem vagyok meleg, lány vagyok. Nekem tetszik és kész. Nem mindenkinek egyforma az ízlése.
10/38 anonim válasza:
Szerintem ne ezen agyalj,hanem azon,hogy miért nem tudod egyenesen tartani a mobilt???
Mindenki ilyen nyomi lett???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!