Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom rá annyira, hogy legyen egy SZÉP barátnőm?
A szememben most pont egy olyan lány vonzó, aki teljesen átlagos, nincsenek nagy mellei, nem divatbolond, nincs kisminkelve és nem villogtatja a nőiességét. Viszont olyan belső tulajdonságokkal bír, amikről még csak álmodni sem mertem idáig. Úgy érzem annyira ritka személyiség, hogy muszáj meghódítanom.
Kérdező te is eljutsz majd ide és akkor már nem fog érdekelni, hogy nem szexistennő a lány, akit szeretsz!
Azért, mert túl fiatal vagy és még nem értetted meg, illetve az élet nem értette meg veled, hogy nem a külső az első. A külső múlandó. A szépség elmúlik és ha az volt az első szempontod, akkor annyi a kapcsolatnak.
Amúgy ne izgulj, majd az élet megérteti veled.
Circling Albatross:
Tudod, hogy a szépség is erősen szubjektív? Az a férfi, akinél túl magasan van a léc jó eséllyel nem talál megfelelő nőt és később kénytelen lesz beérni egy átlag alatti nővel vagy senkivel. Az idő ellene dolgozik. Aki megelégszik egy átlagos nővel, mert jó hosszú időre boldog lesz. Míg a tökéletes nőt keresőnek még nincs senkije, addig a földön járó pali már megházasodott, családot alapított és boldog. Ez ám a nem mindegy.
Egyrészt, egy bombanő is gondolhatja saját magát átlagosnak, ha olyan az önbizalma, másfelől engem is gondolt már vonzónak nagyon szép nő, meg kevésbé szép is, tehát hogy kinek mi, mi tetszik, vagy hogy milyen arányban van a külső-belső, és hogy azon felül is kinek mi, még csak nem is attól függ hogy milyen nőről van szó, nézd meg! Aki helyes srác, de semmi önbizalma, lehet hogy soha életében nem volt semmilyen barátnője, aztán van olyan aki általában véve egyáltalán nem is olyan helyes, és mégis csajozik kitartóan, és voltak nem is akármilyen csajai, tudom, mert én ismertem is ilyet, akit vissza utasított nem egy szép/kevésbé szép csaj, hogy menjen már a fenébe... és mégis mindenféle nő közül föl tudott szedni valakit. Szerintem ennyit erről!
Amúgy meg te nagyon hülye lehetsz kérdező, millió ilyen kérdés van.....
Márcsak ezért is butaság ez az egész, mert így mi az, hogy túl magas a léc? X számára lehet, hogy "túl szép", Y számára lehet, hogy egyáltalán nem az. Akit meg X csodál, az lehet, hogy X-szet szintén szépnek látja.
Nem tökéletességről van szó, hanem szépségről. Nem ugyanaz. Én sem a tökéletes, hibátlan nőt keresem, de attól még "elvárás", hogy szépnek tartsam az illetőt = tetszen nekem. Nem azért, hogy mutogathassam, hanem mert ez nálam hozzájárul a vonzalomhoz. Anélkül meg se szerelem, sem párkapcsolat nincs. Szerintem ez teljesen alap dolog, ez még nem felszínesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!