Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom rá annyira, hogy legyen egy SZÉP barátnőm?
Figyelt kérdés
Én átlag pasi vagyok, de iszonyatosan vágyom rá, hogy lehessen egy szép, dögös, szexi csajom. De miért? Miért akarom ennyire, hogy a barátnőm szép legyen?2013. febr. 16. 01:24
1/22 anonim válasza:
Én is átlag pasi vagyok, de én az átlagos lányokat keresem. Az olyanokat, akikkel érdemes reménykedni komoly kapcsolatban.
2/22 anonim válasza:
Mert felszínes vagy aki azt hiszi hogy a szép lányokkal milyen csodálatos kapcsolatot lehet kialakítani
3/22 A kérdező kommentje:
De pont ez az.. Én miért akarom ennyire, hogy kifejezetten vonzó barátnőm legyen?
2013. febr. 16. 01:26
4/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszem azt hogy velük csodálatos.. De olyannal meg, akit nem találok vonzónak, egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy boldog lennék.
2013. febr. 16. 01:27
7/22 anonim válasza:
Azért,mert növelné az egódat,ha szép csaj mellett feszíthetnél.
8/22 anonim válasza:
Akkor fussál a szép lányok után,attól biztosan boldog leszel
9/22 anonim válasza:
Mert villogni akarsz a többiek előtt, hogy neked milyen jó csajod van. Nézz körül az ismerőseid között, hogy nekik milyen nőjük van. Nem hiszem, hogy minden haverod bombázóval járna és mégis boldogok.
10/22 anonim válasza:
hiába vágysz szép lányra, ha te ronda vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!