Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira vágyom már hogy legyen egy barátom mert még soha sem volt ez nagyon nagy baj 20 évesen?
Ezt most teljesen komolyan írod? Barátod nem volt, de rögtön kettő csávóval nyálat cserélsz? Hááát na mind1 nem elítélendő, de azért ennyire ne legyél türelmetlen. Nem baj, én meg azt várom hogy barátnőm legyen, én drukkolok neked meg magamnak is.
20F
hát az első csókot én sem így képzeltem el de ott abban az adott pillanatban nem tudtam ellenállni a másik fiúval meg nem volt az az igazi csók mert úgy minden átfutott az agyamon h én ezt nem így akartam és az olyan "szájra puszi" féleség volt. (mindez nem magyarázatként hanem pontosításként :D)
Nem vagyok valami vékony lány inkább olyan teltkarcsú mindenem van :D lehet hogy itt a baj és ezért nem találok senkit, de hátha egyszer
Első: mi a gond abban, hogy 20 évesen két sráccal csókolozott úgy, hogy még nem volt palija?! Más 14 évesen nem ott tart, hogy 2 sráccal smacizik, hanem több mint 2-vel megdugatja magát...
Szóval kérdező nincs veled gond, normális ez. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!