Vagyom a szexre de nincs kivel csinaljam es meg szuz vagyok es mindjart 18 eves leszek. A kerdes az h varjak meg arra h legyen egy szerelmem es vele csinaljam eloszor vagy probaljam meg massal h tul essek rajta?
van amikor nincs batorsagom hozza h elkezdjem de van amikor mar nagyon is van.
rendes es oszinte valaszokat varok...ti mit gondoltok?
Bírom h mindenkí úgy beszél már a szüzesséről mintha valami rossz dolog lenne. Essek túl rajta meg ilyenek
Am te tudod, de sztem jobb olyannal akit szeretsz
Igen,szerintem várjál csak szépen,míg lesz egy rendes normális szerelmed,és érzelmek is vannak mindkét félről nemcsak vágy,meg kiváncsiság,esetleg a szüzességtől való szabadulni akarás. Nagyban megkímélnél ezáltal minket a további hasonló kérdésektől,miszerint,"miért fáj még mindig,miért nem élvezek el,miért nincs sosem hüvelyi orgazmusom,szeret vagy csak arra kellek?" ...és még sorolhatnám.
Szóval én mindenképp várnék a megfelelő emberre,de te tudod,te tested,lelked,életed,döntésed.
Szerintem mindenképpen várd meg vele azt, akit tényleg méltónak érzel rá!
Ha kívánod, hát játssz magaddal! ;)
(persze csak óvatosan)
Igen lany vagyok...
es honnan gondolod h feltennem ezeket a kerdeseket?
ha meg megis nem mondta senki h neked kotelezo ra valaszolni
es koszi mindenkinek aki eddig normalisan tudott valaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!