Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom arra, hogy legyen egy lány barátom, akivel együttaludhatnánk és ölelgetnénk, szeretgetnénk egymást?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 02:54
2/12 anonim válasza:
miért miért... minden embernek igénye van a szeretetre, törődésre. pont ezért.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, fiú vagyok.
2012. aug. 28. 02:58
5/12 anonim válasza:
Erre te is tudod a választ szerintem...
Elég hülye kérdés inkább csak kerülgetsz vele valamit ..tedd fel azt kérdésbe!
6/12 anonim válasza:
Barátom, te nem egy barátot akarsz, hanem egy csajt.
7/12 anonim válasza:
Azért vágysz rá, mert most nincs ilyened.
8/12 anonim válasza:
Persze csak ennyi?Egy kis dugi-mugi se ártana azért vagy tévednék? :D
9/12 anonim válasza:
Azért vágysz rá, mert egy aberrált állat vagy. Az ilyenek miatt kéne a halálbüntetést vissza hozni. És még van képed ide, így, ilyen szemérmetlenül kiírni. A te fajtád nem féli Istent? Nincsen benned jó érzés? -.-
10/12 anonim válasza:
Most ezért miért aberrált állat?Ja bocs azért mert nem akarja széjjel verni a nőjét?Neked ez jön be?Akkor nem szóltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!