Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon égő lenne ha járnék vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő lenne ha járnék vele?

Figyelt kérdés
Noss van egy sráác aki teccik egy kicsit. (totoál belezúgva azér nem vok XD)osztálytársan, és fél évvel fiatalabb. egy icinke picinke gond van: tanár az apja, tanár az anyja, mindkettő tanít minket. a nővérével együtt járok szakkörre. nekem ez olyan égő lenne, ha járnék vele... vagy nem lenne az? ha nem járhatnék vele, végülis nem halnékk bele....de azér nem lenne rossz. Tudtok segíteni...?
2009. szept. 5. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
szerintem meg ponthogy nem:D:D nem hiszem h az anyja örülne, ha a fia olyan csajjal járna, aki még írni sem tud... már bocs:P
2009. szept. 5. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
lehet a fia se tud:D
2009. szept. 5. 17:53
 13/19 A kérdező kommentje:

öhm....hát bevallom másra számítottam...mármint hogy szinte mindenki lehord mert azt a pár szó véletlenül nem írtam le megfelelően...:s

de aki adott választ annak köszönöm. Ha nemis a legjobbak, de legalább mostmár nem tapogatózok a sötétben:)

2009. szept. 5. 18:02
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
Húzz anyádba a hülyeségeddel innen! XD
2009. szept. 5. 18:04
 15/19 A kérdező kommentje:
najó...azt hiszem, az lesz a lejobb ha nem küldenétek több válszt...én csak feltettem egy kérdést, amibe nem voltam biztos. Azt hiszem, most már tudom a válszt, felesleges lenne további válaszokat küldeni.
2009. szept. 5. 18:11
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

mekkora bunkók vagytok, istenem. bárcsak egyszer titeket nézne vki ennyire hülyének, és hordana le titeket így. persze ez neten keresztül jóval eccerűbb, csak itt van nagypofátok. tudjátok, ezzel a viselkedéssel sokkal szánalmasabbak vagytok, mint a kiscsaj.

télleg elég fiatal a csaj, de ésakkor mivan? ilyenek a fiatalok, nem mindenki kora érett 13 évesen, és egy 13 évesenk kcisit mást jelent járni vkivel, mint egy 20 évesnek. ti is voltatok ilyen gaggyantok ennyi idősen, max akkormég nemvolt net, h itt "égessétek" magatok.

naszóval, a kérdezőnek: sztem abból a szempontból gáz h tanár itt az anyja-apja, h látják majd h mit csináltok együtt a suliban:D

szóval ha tudnátok úgy együttlenni h nem nyaljátok egymást a falnak dőlve a suli közepén, akkor sztem simán járhattok együtt.

2009. szept. 5. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem azzal lenne baj szerintem ha járnátok,hanem azzal,ha szakítanátok és összetörnéd a fiúcska szívét.Anyuka lehet,hogy megbosszulná.
2009. szept. 5. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, csak egy kicsit furcsa helyzet, de megfogod szokni :)
2009. szept. 5. 22:17
 19/19 anonim válasza:
Szerintem nem égő...Ha nagyon oda vagy a srácért,akkor ne érdekeljen semmi:) SOk szerencsét:)
2009. szept. 6. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!