Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoltok ehez a randihoz? Ma találkoztunk egy fiúval na és kérdezte hogy én mit akarok tőle mondta hogy mondjak valamit és én mondtam hogy tetszik és én járnék vele! Kérdeztem hogy és te?
kivisz egy csajt
Hova?A retre huppakkolni?Sztem felejtos...
első vagyok:
Jólvan akkor az indokok:
Az a srác aki egy randin ilyeneket mond annak a lánynak akivel azt képzelik el , hogy majd összejönnek, az eleve 1. bunkó, 2. éretlen kis f@sz, 3. ezek olyan típusok akik el vannak nagyon szállva maguktól, hogy bármelyik csajt megkapja, max ha egyszer összejönnétek te is csak egy kép lennél a "megdugott lányok között" nevű falon!
Itt később is gondok lennének, azt hazudná a képedbe hogy megyek holnap estére dolgozni azt elmenne felszedne egy kis rübít és azt is a falra akasztaná, keress értelmesebb egyéniséget, ne ilyen nagyképű majmokat.
első vok:
Drága! Te is érted, most már biztos, de szerintem elsőre is tudtad mikor ezt mondta max nem voltál biztos magadban, hoyg ez a pasi idióta, és hagynom kell a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!