Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoltok ehez a randihoz? Ma találkoztunk egy fiúval na és kérdezte hogy én mit akarok tőle mondta hogy mondjak valamit és én mondtam hogy tetszik és én járnék vele! Kérdeztem hogy és te?
És miből gondolja a "kedves", h így neked nem "sz*r"? Ha nem jöttök össze, és úgy kefél egy csajjal, nem ugyanolyan s*ggarc, mint ha összejöttök, és úgy megy el bulizni, és részegen becsajozni???
Felejtős. Egy igazi férfi, de legalábbis jóravaló srác ilye nem mond. Sem potenciális jelöltnek, sem másnak. Ócska leépítő duma, h "nem akarom, h neked szar legyen."
Én is hallottam már ilyet, meg még ennél cifrábbat is.
2 gyöngyszem példának:
"Sztem jegeljük ezt a témát, h -mi- mert én még csak ismerkedő státuszban vagyok, mindenkivel, így veled is. Nem akarlak átverni. Később még bármi kialakulhat." - hát mondanom se kell, h nem alakult ki.
"Nem akarom, h elvegyük egymás elől a lehetőséget, h találkozzunk vkivel, akit igazán megérdemlünk." - azért kedves a T/1.... ugye? :D
Szóval gondolkozz el az egybehangzó válaszokon, és keress mást, vagy hagyd, h vki más megtaláljon!
Okosan cselekedtél, mikor mondtad, h szted már nincs miről beszélni. Sztem, sztünk sem.
csak ügyesen és erősen! :)
24/L
Ejnye, milyen agresszívan elítéli mindenki a srácot!
Először is, semmit nem tudunk az előzményekről, hogy mit beszélgettek az első randi előtt... Most találkoztak-e először megismerkedés céljából? Én az utóbbi fényében fogok írni. (ha nem így van, akkor az egész irományom tekintsétek semmisnek)
Szerintem ebben az egészben semmi extra nincs (feltételezem, hogy tizenéves fiatalok.) Ő megkérdezte, mit akar a lány, és ő is elmondta, hogy mi a szituáció. Vagyis még keresgél, egyelőre semmi komoly... ezzel elmondta, hogy nem taglózta le a lány annyira, hogy mindjárt kapcsolatot, "járást" akar vele, csak nyitott...nem gondoljátok, hogy arra gondolt, hogy ha igent mond a csajnak, aztán elmegy bulizni, abból patália lesz? Mert a csajok is ilyenek ám...
Nem szemét a srác. Akkor lenne az, ha elkezdenének randizgatni, ő meg a háttérben még másokkal is randizgatna. Szerintem egyszerűen még nem annyira érett a fiú, hogy normálisan közölje, hogy ő még nem kötelezi el magát semmi mellett, még a randival sem (és kezelni sem tanulta meg még a nőket, hogy mit szabad mondani és mit nem.) De ezért még nem bunkó, hiszen őszinte volt...
Kedves kérdező, te se vedd túl komolyan ezt a srácot, se a randit, ez nem volt egy szent esemény, nekem teljesen úgy jön le, hogy csak úgy találkoztatok elsőre. :)
Egyébként ha már beszélgettetek előtte, stb, akkor nem túl szép lépés tőle ez a kijelentés ebben a formában, de elítélendő sem, hiszen nem tartoztok egymásnak még semmivel. Legalább tudod, hogyan állj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!