Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Járnék vele de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Járnék vele de (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A sr?c kicsit komolytalan..n?ha szokta k?rdezgetni, hogy leszek-e a bnöje..mindig r?mondtam viccesen,hogy: persze.

Ma beszélget?s közben k?rdezte(komolyan)hogy am?gy ?n j?rn?k-e vele,meg hogy bejön-e nekem.

Én meg elmondtam neki,h igen.

Ö meg,h komolyan?

Na most nem is ez a l?nyeg.

Hanem h sok a közös haverunk..

És ha j?rn?nk akkor megbesz?ln? velük a dolgokat+stb.

Na és ez a sr?c szerintem kb 2hét m?lva lehet fel is hozn? a szexet..?n j?rn?k vele csak zavar a sok közös ism.

2010. jún. 9. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy ő komolytalan, de te meg gyerekes vagy. sok a közös haver, és? nem értem a gondodat...
2010. jún. 9. 23:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Idegesít,hogy mindenről tudnak és mindenbe beleugatnak
2010. jún. 9. 23:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az buli, ha ugyanabba a társaságban vagytok. Persze, a szakítás után érdekesebb a helyzet, de erre most ne gondoljunk. A lényeg, hogy nézd a jó oldalát: Nem kell kompromisszumot kötni, nincs az, hogy Én őket nem szeretem, Te meg őket. Így eltudtok együtt járogatni ide-oda, kettesben is lehettek, a haverok simán megértik. Szerintem nem kell, hogy ez zavarjon téged.
2010. jún. 9. 23:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Idegesít,hogy mindenről tudnak és mindenbe beleugatnak
2010. jún. 9. 23:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Idegesít hogy mindenről tudnak és mindenbe beleugatnak..
2010. jún. 9. 23:37
 6/9 anonim válasza:
vau?
2010. jún. 9. 23:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a sokszori elküldésért,de sz@r@kodik :O
2010. jún. 9. 23:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja :D vau
2010. jún. 9. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Komolytalannak lenni jó! Ne viccelj már! :)

Attól meg ne aggódj, h. ugyanabba a társaságba jártok. Én tökre örülnék, ha végre találnék olyan lányt, akivel valamilyen szinten közös a baráti körünk, de sajna erre nem igazán van esély...

Szóval az sztem sokkal jobb, mintha tök "idegenek" lennének.

2010. jún. 10. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!