Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz hogy ha járnék vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy ha járnék vele?

Figyelt kérdés
8.os vagyok és az elsősökre mitüztük ki az iskolai kitüzöt egy nagyon aranyos kisfiura tüztem.Nagyon megtetszet oylan édes cuki,bokolgat.Múltkor adott a számra puszit.Olyan aranyos és nekem is tetszik.Szerintetek gáz lenne ha járnék vele???:S
2009. szept. 3. 17:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%

hát nem is tudom.... hogy érzed?? de sztem nem lenne az

hány évesek vagytok?

2009. szept. 3. 17:40
 2/24 anonim ***** válasza:
96%
hány éves? mert pl ha 8 ak eléggé. még most.
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Hehe. Nem gáz. Sőt. De az óvódában helyesebbek vannak.
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ki az aki ezt beszopja? Hehe.
2009. szept. 3. 17:41
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

Te jó ég ez most komoly? :D Te 8.os vagy ő meg 1? vagy valamit félreértettem?

Szóval ő kb 6-7 éves te meg 13-14? :s Ez nem normális dolog. Nemhogy gáz... inkább beteges.

2009. szept. 3. 17:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
hát a téged elitélnének lehet de őt tartanák a világ legszerencsésebb fiujának az osztálytársai
2009. szept. 3. 17:42
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

Egy elsős kisfiúval akarsz járni? :S :S

Ha jól vettem ki abból, amit te le írtál, akkor te olyan 14-15 éves lehetsz.

A kisfiú pedig úgy 6-7 éves? Szerintem kb. ennyi.

Nah szóval az anyukája tuti nem örülne neki, hogy "megrontod" a fiát. Mert ez nem igaz, a saját korosztályodban nincs fiú vagy mi?:S Egy elsős gyerekre kell hajtani, aki AZT SE TUDJA, HOGY MI AZ A SZERELEM.

A kisfiúnak nem tetszel, csak kötődést érez irántad, mert te raktad rá azt a kitűzőt. Már bocsi, de te nem vagy normális. :S

2009. szept. 3. 17:46
 8/24 anonim válasza:
100%

Gyááá hát ez nagyon durvaaa:D

Komolyan mondom ezt a kérdést minek kellett feltenni egyáltalán...Pff sztem a választ magadtól is tudtad volna

2009. szept. 3. 17:50
 9/24 A kérdező kommentje:
xDDD
2009. szept. 3. 17:52
 10/24 A kérdező kommentje:

hát igazából aranyos volt az az elsős kisfiú akire tüztem de hát megse szolalt meg hát azért 7-8év van köztünk az nagyon gáz-.-

kiváncsi voltam hányan veszik be:D

2009. szept. 3. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!