Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vonzódunk egymáshoz, én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódunk egymáshoz, én nem járnék vele, ő igen velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy haverom(18 éves fiúcska) és én 16 éves leányzó vagyok. Már elég régóta kölcsönösen vonzódunk egymáshoz,és most hétvégén iszogatunk,üvegeztünk,és elcsattant pár csók.Később elbeszélgettünk komolyabban és mondta hogy ő akár járna is velem. Az a probléma,hogy én nem járnék vele ,de vonzódom hozzá. F@szság lenne,ha továbbra is "közelebbről ismerkendénk:D"? Én nem akarom hogy félreértse..mondtam is neki,hogy nem szeretnék senkivel járni,mert nem tudnék most kellően szeretni senkit.
2009. nov. 14. 15:56
 1/5 A kérdező kommentje:
*én szívesen folytatnám ezt,de csak akkor ha nem fordul komolyabbra, vagy ha nem szeret belém.
2009. nov. 14. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Mióta ismer? Jó eséllyel már rég beléd van zúgva :)

Fiúknak nem szokásuk, hogy olyan lánnyal beszélgessenek és csokólozgassanak akitől nem akarnak semmit :)

Ha pedig nem akarsz most barátot, akkor ezt mondd meg neki... És persze ha nem akadály neki héba-hóba kavarhattok :) aztán úgyis az lesz belőle aminek lennie kell, ha nem illetek össze az már akkor kiderül ha pedig igen akkor miért is ne...???

2009. nov. 14. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
ha normális az agykapacitása akor felfogja és lehet ugy csinálni mintha misem történt volna de mind 2ötökön mulni fog nem csak 1ik emberen
2009. nov. 14. 16:07
 4/5 thedani ***** válasza:
Hát ha mindketten vonzódtok egymáshoz, de te nem akarsz járni vele akkor ajánlom a sexet, olyan egy estésre. Lerendeztek mindent, egész este nyomjátok és utána mehet ki merre lát. Ha tetszik neked és vonzónak találod akkor menni fog, és mivel ő meg 18 éves fiú ezért benne lesz a sexben. Lehet kicsit szomorú lesz hogy nem lehet más belőle, de legalább kap vigasz díjat :)
2009. nov. 14. 17:03
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, az utolsó ember viccesen fogalmazott:D

amúgy még szűz vagyok,szóval nem nagyon szeretnék vele visítva dugni:D bár gondoltam már rá,hogy lefeküdjünk,de nem...ha már odaadom valakinek magam,legyen a pasim,szeressük egymást és pontponpont:)

2009. nov. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!