Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sietteti ennyire?
Figyelt kérdés
Írt a neten egy srác, hogy komoly kapcsolat reményében szeretne ismerkedni velem, és már délután találkozni akar. Nem is tudok róla semmit.2013. febr. 7. 10:38
1/21 anonim válasza:
Mondjuk egy találkozó éppen arra jó, hogy megtudj róla sok mindent ... :-P
2/21 A kérdező kommentje:
még a korát se tudom, nem ír magáról semmit
2013. febr. 7. 10:41
3/21 anonim válasza:
Akkor mondd neki, hogy te meg nem akarsz találkozni még.
5/21 A kérdező kommentje:
24
2013. febr. 7. 10:43
6/21 anonim válasza:
Az úgy fura..
Mondjuk egyszer én is voltam hasonló szituban.. Neten ismertem meg a srácot, beszélgettünk pár órát (ő azért mesélt magáról, meg én is). Felvetette hogy ha nincs aznap dolgom akkor fussunk össze. Meg is történt... Három hónapja szerelmesek vagyunk :)
7/21 anonim válasza:
Írj neki, hogy írjon magáról egy bemutatkozó levelet, mert anélkül nem vagy hajlandó ...
8/21 A kérdező kommentje:
Írtam neki, hogy legalább pár ismerkedő levelet váltsunk. De nem akar. Meg írtam neki, már most elég fáradt vagyok, mert este keveset aludtam. Erre azt írta, hogy "mit huncutkodtál, hogy nem aludtál". Én meg kiléptem az oldalról. :/
2013. febr. 7. 11:12
9/21 anonim válasza:
Ő az a típus aki nem ismerkedik csak találkozik. Én mondjuk ezt nem tartom értelmesnek.... Nincs értelme találkozni, hogy ha nem ismer. Főleg mivel jobb úgy randizni, hogy te le van ideggel a másik, mert semmit nem tud róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!