Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sietteti ennyire?
Figyelt kérdés
Írt a neten egy srác, hogy komoly kapcsolat reményében szeretne ismerkedni velem, és már délután találkozni akar. Nem is tudok róla semmit.2013. febr. 7. 10:38
11/21 anonim válasza:
Én sokat ismerkedtem neten annó. Sosem taliztam senkivel azonnal, pár beszélgetés igenis kellett. Aki ezt nem fogadta el az igy járt. Ja és ezek alatt a beszélgetések alatt jóval többet megtudtam róluk mint egy randin, mert a neten olyat is meg mer kérdezni az ember amit élőben nem.
12/21 anonim válasza:
Teljesen egyetértek ma 11:18 válaszolóval. Az okosabbja így gondolkodik.
13/21 A kérdező kommentje:
Ezt én is így látom, csak nem értem ezt a túlzott nyomulást. Ha szex.elni akar közölje, bár amúgy se mentem, mennék bele ilyenbe. És szerintem egy rendes férfi szakít időt ha komoly kapcsolatot akar, nem?
2013. febr. 7. 11:24
14/21 anonim válasza:
Ha nem akarsz ne menj bele, ha igazán érdekeled ugyis elfogadja ezt az "örült nagy áldozatot". Ha meg nem akkor nem is akar komolyat.
15/21 A kérdező kommentje:
Így semmiképp sem. Nem tudok róla semmit. Így nem szeretek találkozni. És az is furcsa, hogy nagyon nyomul. Nekem ez az egész nem tetszik.
2013. febr. 7. 11:29
16/21 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csak szexet akar. Az is akarhat szexet aki hónapokig írkál neked. Vannak emberek akik abban hisznek, hogy személyes találka és vannak azok akik inkább ismerkednek a találkozás előtt. Nem azért sietteti, mert biztos rossz ember. Ő ilyen típus. A hátránya, hogy semmit se tudsz róla. Kiszámíthatatlan.
17/21 anonim válasza:
Ha nem képes magáról két sort írni, akkor hanyagold. Ennyi alapvető udvariasságnak is elmenne egy ismerkedés alkalmával.
Találkozz inkább velem! :-P :-D
18/21 A kérdező kommentje:
Egy agyonszolizott, szétgyúrt pasi? Aki még a korát sem akarja elárulni? Persze hogy csak találkozni akar, nem szexelni... :)
2013. febr. 7. 11:34
19/21 anonim válasza:
és neked egyáltalán bejönnek az agyon szolizott szétgyurt pasi? Még az izmos ok de a szoli nálam mindig is kiütötte a biztosítékot még nönél is fura szerintem nemhogy pasinál.
20/21 A kérdező kommentje:
De ez a pasi még pózol is. Én nem vagyok ilyen típus. Nem szolizok, sminket csak alkalmanként. De az hogy pózol így meg úgy, az már nem fér bele. Sem a túlzott izomzat. Mint aki így akarja lenyűgözni a nőket.
Nem, nem általánosítottam, most csak egy konkrét személyről írtam.
Ismerek olyat aki rendszeresen edz, de nem ilyen.
2013. febr. 7. 11:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!