Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Ha társkeresőn írtok egy lánynak és a lány válaszol, ti beléptek elolvassátok, de nem reagáltok...

Szóval,ti nem reagáltok a levélre és utána a lány ír még egy leb*szós levelet arra viszont egyből reagáltok és nyaliztok benne,hogy mennyire meg akarjátok ismerni.

Ezt miért csináljátok?Az első levélre miért nem tudtok válaszolni?

2013. febr. 2. 21:27
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

23-as

De ezek szerint TE is magadra vetted ha így írsz.:D

Akkor te is ilyen vagy,hogy besértődsz ha nem válaszolnak neked.

2013. febr. 2. 22:19
 22/27 A kérdező kommentje:

Ne hasónlítsd már a GYIK-ot egy társ keresőhöz.

Kérdezd meg egy ismerősödet aki lány,hogy ő mit válaszol erre.

Ő sem válaszolna ennyinek.

2013. febr. 2. 22:23
 23/27 A kérdező kommentje:

Látom ezt nem fogod megérteni sosem.

ez nem így megy,hogy 60 levél aztán válaszolok és kész.

Bocs én nem ülök a gép előtt egész nap,hogy ezekre válaszoljak.

Este meg nem csak azért jövök fel,hogy azokra válaszoljak.

Egy hét után meg már egy kissé besokallnál ennyitől.

2013. febr. 2. 22:28
 24/27 anonim ***** válasza:
*68%-os
2013. febr. 2. 22:33
 25/27 A kérdező kommentje:

Még nem beszéltem vele,de ha az eddigieket nézem akkor megint egy pár napig ezt fogja csinálni,hogy csak szívecskéket meg virágokat küldözget vagy épp nem ír semmit.

Aztán ha a lány meg megint beszól akkor arra meg ír egy regényt.

2013. febr. 2. 22:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Egy ideig társkeresőztem és kaptam meztelen képeket is, tehát férfiként is tudom milyen az, amikor nincs értelme válaszolni egy levélre.

A kérdésedre viszont egyszerű a válasz, ha magamból indulok ki. Munka közben elolvastam a leveleket, de nem válaszoltam, mert arra már nem volt időm. Elvben fent voltam egész nap, de valójában nem néztem az oldalt, csak átváltottam rá, ha üzenetet kaptam.

Este pedig nem volt mindig időm írni. Ha 50 nem is, de 4-5 levél beesett. Fáradtan sem a tartalmi, sem a helyesírási minőségre nem tudok figyelni. Egy társkeresőn ezek fontos dolgok. Gyakran csak másnap vagy harmadnap válaszoltam.

Ha egy héten volt több randim, akkor az azzal kapcsolatos levelekre válaszoltam elsőként. Nincs is értelme sok energiát fektetni másba, ha már kezdenek alakulni a dolgok valakivel.

Ha egyik lány ezért írt volna egy leb@szós levelet, akkor biztos, hogy ő a lista végére került volna.

Csináltam olyat is, hogy csak 3-4 naponta írtam, mert nem akartam erre több időt ráfordítani. Akkor megnéztem az új regisztrálókat és írtam annak, aki egy kicsit is szimpatikus volt. Több társkeresőn ez 20-30 levél is lehet.

2013. febr. 3. 00:26
 27/27 anonim ***** válasza:
Érdemes néha visszaolvasnod azokat, amiket írsz...Most már csak azért is remélem,hogy nem fognak visszaírni neked.
2013. febr. 3. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!