Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Ha társkeresőn írtok egy lánynak és a lány válaszol, ti beléptek elolvassátok, de nem reagáltok...

Szóval,ti nem reagáltok a levélre és utána a lány ír még egy leb*szós levelet arra viszont egyből reagáltok és nyaliztok benne,hogy mennyire meg akarjátok ismerni.

Ezt miért csináljátok?Az első levélre miért nem tudtok válaszolni?

2013. febr. 2. 21:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Cseppet sem generalizáció.
2013. febr. 2. 21:29
 2/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok társkeresőn, de én válaszolnék. Amikor régen fent voltam társkeresőn akkor meg nekem nem írtak vissza a lányok. Szóval semmi gáz. Ez van:)
 3/27 anonim ***** válasza:
0%
Vannak gyökerek a világon, ne is próbáld megérteni őket.
 4/27 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább attól kéne megkérdezned, aki ezt csinálta. Honnan tudja a többi pasi, hogy egy másik miért csinál valamit?
 5/27 anonim ***** válasza:
81%
És miért van az,hogy a lányok 80%-a válaszra sem méltatja, ha egy fiú ír neki? ;)
 6/27 anonim ***** válasza:
nem kell ide társkereső :D ha csak alkalmit akarsz akkor írhatsz nekem is :D
2013. febr. 2. 21:31
 7/27 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy bunkó, velem is szokott lenni, hogy elolvasok egy levelet, de nincs időm/hangulatom hosszú, normális választ írni, és inkább későbbre hagyom az írást, amikor jobban rá tudok koncentrálni.
2013. febr. 2. 21:36
 8/27 anonim ***** válasza:
52%
talan mert a levelbe nem irtal semmit ami megfogott volna
2013. febr. 2. 21:36
 9/27 A kérdező kommentje:

A lányok többsége azért nem válaszol,mert nem jössz be neki és ők alapból több levelet kapnak mint egy pasi és ezért nincs értelme annyi visszautasító levelet írni.

Azokra koncentrálj akik válaszolnak,ne arra akik nem.:P

Amúgy a pasi írt a lányra,hogy ismerkedne vele,de ennyire nem aktív benne,hogy válaszoljon aztán meg nyalizik ha leb*sszák.

2013. febr. 2. 21:42
 10/27 A kérdező kommentje:
A pasi teper lényegében,vagyis ezt állítja,de nem ezt mutatja és azt is írta,hogy nem tud mit írni,de közben nagyon meg akarja a lányt ismerni és szinte egész nap fent van a társkeresőn.
2013. febr. 2. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!