Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ezt miert csinaljatok?!
teljesen igazad van , de ugy erzem h eloszor a pasinak kell keresnie a not!
(koszonom a valaszod)
szerintem is keresheted te is őt nyugodtan.
egyébként nemcsak azért nem hívhat mert már nemis akar veled talizni, sok oka lehet. pl: nincs jó passzban, közbejött vmi, parázik, stb
Van, aki a szavak, van, aki a tettek embere. Azután van, aki naiv, és van, aki csak a tapasztalatoknak hisz.
Az, hogy neked szép szavakat mondanak és ettől felébredt az érdeklődésed, szintén taktika, méghozzá eléggé rossz, nem gondolod?
Tegyük fel, én vagyok ő, nem ennyire földönjárón, hanem huszonpár-koromban: tetszel, tisztellek, tehát azon jár az agyam, mennyire jó volna mindenféle kedvességet tenni veled, a nem agyam meg értelemszerűen testibb módon gondolna veled. Nem vállallna 3 nap szünetet csak taktikából.
A mai én meg kedvétől függően esetleg felmérné, kölcsönös-e az érdeklődés. Azaz célzásaim/kijelentéseim fényében esetleg válaszreakciót várnék, nem taktikából, hanem mert se az érzéseim, se az időm nem kívánnám pazarolni, még a leghiperbombázóbb nő miatt sem.
A találkozni szeretne azt jelenti, hogy amit írtál beszélgetősdi, az nem személyesen ment? Mert ez esetben végképp nem árt a csalódások elkerülése érdekében, hogy felnőj a reálisabb gondolkodás tekintetében.
felhivtam es kerdeztem h van mondta h elutazott tegnap,
konkretan nem ettem fel a kerdest h miert nem hivott csak annyit mondott arra kerdesemre h mi a baj azt valaszolta h semmi csak neha eltunik, elegge unott hangja volt(dolgozik eppen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!