Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Amint rájöttök, hogy a kiszemelt lány nehezen kapható, azonnal leléptek és hagyjátok. Miért csináljátok ezt?
(egy lány válasza a kérdésedre:)
Vagy túl éretlen a srác, vagy egyszerűen csak a könnyű prédákra utazik!
Egyik esetben se sajnáld hogy nem jöttél vele össze!
IstenFerfi válasza:
"Amint rájöttök, hogy a kiszemelt lány nehezen kapható, azonnal leléptek és hagyjátok."
nagyon nehéz értelmezni amit leírtál. ha egy lány egyértelműen elutasít nem próbálkozok nála. minek is tenném ha ő nem akarja akk bármit tehetek azon ez nem fog segíteni.
Én nem szoktam lelépni, de az tény, hogy a "hódításnak" van egy "varázsa" ami elmúlik, ha nincsen semmi sikerélmény.
Ilyenkor szokott inkább egy baráti, vagy haveri kapcsolattá alakulni a viszony, ami után már nincsen "visszaút" mert házinyulra már nem lövünk...
nálam nem lépnek le, átmennek haverba.
mindig az van, hogy utána találnak 1 könnyűvérű csajt, akit 2 randi után már d.gnak, aztán hozzám járnak vissza panaszkodni.
azért csinálják, m így nem kell küzdeni, rögtön van p.nci is(másik csaj), meg ingyen pszichológus is(én).
így kényelmes, így egyszerű. :D
nehogy már 1 21.századi pasi küzdjön valamiért! XD
20/L
egyszerű a válasz....ha dugni akarok akkor nem fogom a nehezen kapható lányt választani és azon szenvedni h meglegyen, ráadásul nem akarom kihasználni se, ezért inkább olyat keresek aki könnyen odadobja magát.
Viszont ha párt keresek magamnak akkor olyan nőt választok akiért meg kell küzdeni, ki kell érdemelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!