Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt miért csináljátok?
Nemrég ismerősök lettünk egy lánnyal FB-on!e
Aztán ő elkezdte felhivni magára a figyelmet(lájkolgatás,bökdösés stb) ...elég egyértelmű volt hogy mit akar
ezek után beszélgettünk chat-en és a második beszélgetés is jó volt mindaddig amig meg nem kérdeztem hogy találkozunk e...ez után nem is válaszolt vissza semmit és azóta sem "hallottam felőle"...egyszerűen nem értem
A like meg a bökdösés neked egyértelmű szerelem??
Gratulálok!
Lehet hogy semmi célja nem volt vele, vagy pedig tényleg "csak" tetszett neki egy kiírás v. kép és pusztán ezért lájkolta.
De az is lehet, hogy megijedt a személyes találkozástól (például ha még nem találkoztatok, éés már a második beszélgetésnél letámadtad vele)
L
első válaszoló, nem egyértelmü szerelem, a kérdező sem ezt mondta, az viszont nyilvánvaló, hogy a lány felakarta magára hivni a figyelmet.
amit tehetsz az az, hogy ha fent lesz irsz neki még párszor hogy nagyjából mi a helyzet vele, ha erre se válaszol, akkor hagyd a f*aszra.:)
Lehet tényleg inkább a második verzió hogy megijedt...de máskor is hivtam már el igy lányt
Lájkról annyit hogy mindent amit kiraktam ès komolyan mondom hogy mindig ő volt az első
szerintem is tetszhetsz neki, szóval ez könnyen lehetséges, de talán tényleg várnod kellett volna még a találkozással.
szerintem hogyha hagyod néhány napig, akkor ő fog rád írni, ha pedig nem, megpróbálhatsz újra közelíteni, de csak nagyon lassan!
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
Másodiktól annyit kérdeznék még:-Hogyha esetleg megijesztettem akkor azt helyre tudom hozni valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!