Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta? Lányok ezt miért csináljátok?
Van egy lány, akinek állítólag bejövök. Megbeszéltünk egy randit, de nem ért rá, mert mentek a családdal nyaralni 2 napra. Ő maga akarta eltolni pár nappal később szombatra, de sajna akkor én nem értem rá meló miatt. Bármelyik másik nap jó lett volna.
Írtam neki egy sms-t, hogy mindenféleképpen szakítok rá időt, de az előző sms-emre sem válaszolt és a mostanimra sem. Pedig előfizetős telója van...
Ezek után már fel sem merem hívni, mert az már túl nyomulós lenne (főleg úgy h 2 sms-emre sem méltóztatott válaszolni).
Mi változhatott meg benne? Pedig előtte odavolt értem, és ő is szervezte a randit, most meg szóba sem akar állni velem ezek szerint.
térden állva ne esdekeljek neki?!
azért férfi büszkeség is létezik. gondolom nem feledékenység miatt nem válaszolt...
Ha lekoptatásnak vélte akkor önbizalomhiányos lehet szerintem.
De szerintem mindenféleképp hívd fel vagy nem tudok valahol összefutni?Mondjuk véletlenül?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!