Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért csináljátok ezt amikor van barátnőtök? (bővebben lent)
ugyanarra a strandra járok mint tavaly szerdán voltam strandon és észrevettem egy olyan pasit akit már tavaly is láttam nagyon helyes kigyúrt kékszemű álompasi sajnos tavalynézegettem már de rámse nézett szerdán ottvolt a strandon a B.NŐJÉVEL és végre észrevett a barátnője napozott nem figylet a srác rámmosolygott szemeztünk és rámkacsintott .....elsem akarom hinni.....nembírom elfelejteni remélem máskor is látom még....
ha van barátnőtök miért csináljátok ezt?
nembírom kiverni a fejemből ezt a fiut
mert midig van talán jobb :DD nem de komolyan, egy kis kacsintás vagy ez az.. most nem üt sokat szerintem !
ha nem bírod a kövi alkalomkor pedig, hívd félre ! és smárold le :D:) tényleg ! egyszer élsz:D
Most nehogy már még ő legyen a hibás. Ha szingli, oda néz, ahova akar. Inkább a srácnak kéne tartania magát, ha ott fekszik mellette a barátnője.
20/L
hát, szemeztetek, flörtöltetek, ettől függetlenül könnyen lehet, hogy nem akar semmit:) néha kell, hogy megmaradjon az ember önbizalma:))
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!