Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Ha társkeresőn írtok egy lánynak és a lány válaszol, ti beléptek elolvassátok, de nem reagáltok...

Szóval,ti nem reagáltok a levélre és utána a lány ír még egy leb*szós levelet arra viszont egyből reagáltok és nyaliztok benne,hogy mennyire meg akarjátok ismerni.

Ezt miért csináljátok?Az első levélre miért nem tudtok válaszolni?

2013. febr. 2. 21:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hát na azért a nők ne se mentség hiába magyaráztad meg! Az illem az illem. Tudod a pasikat kritizálni, de a nőket megvédeni. Ha én ismerkednék veled akkor itt elvágtad magad.
2013. febr. 2. 21:48
 12/27 anonim ***** válasza:

"A lányok többsége azért nem válaszol,mert nem jössz be neki és ők alapból több levelet kapnak mint egy pasi és ezért nincs értelme annyi visszautasító levelet írni."

Ja ha egy pasi utasít vissza az akkor bunkó, de ha már egy nő akkor minden "rendben" csak "nincs vonzalom"....

LOL

Hát ezek után én sem írnék vissza, sőt egyáltalán nem!

2013. febr. 2. 21:51
 13/27 anonim ***** válasza:
Ja már én se vagyok százas-.- Hurrá!
2013. febr. 2. 21:54
 14/27 anonim ***** válasza:
58%
Ilyenek a nők. Beképzeltek:) Azt hiszik róluk szól az élet. Egy férfi nem ír vissza akkor jogosan bunkó, de ha a nő nem ír vissza akkor azt meg kell értenünk. Hjaj de egyértelmű milyenek a nők. Ez aztán az értelmetlen ja.
2013. febr. 2. 21:59
 15/27 anonim ***** válasza:
Én azt vettem ki, hogy a srác írt, a lány válaszolt, de a srác utána tojt a fejére, miközben teper a csajra, érthető a lány viselkedése. A srác tulajdonképpen hitegette. Így volt kedves kérdező?
2013. febr. 2. 22:03
 16/27 A kérdező kommentje:

12-nek

Egy pasi nem fog 20-30 levelet kapni naponta.

Amik eléggé illetlenek tudnak lenni,na azokra nem is fognak válaszolni,mert nem jön be nekik vagy a pasi vagy a levél és 20-30-szor ugyan azt nem fogja leírni.Kicsit idegesítő egy idő után...

Amúgy most is kaptam privátot és pl arra sem fogok válaszolni,mert nem ismerkedni akarok itt!

A kérdéshez visszatérve a pasi teper és ő kezdeményezett és miután kapott is visszajelzést,egy nap is kevés volt neki,hogy válaszoljon,aztán csak akkor írt amikor már a lány ráírt,hogy most akar egyáltalán "akarsz még valamit?"

és ezek után a pasi visszaírt 4 levelet,hogy persze,hogy érdekelsz és ezt többször is eljátszotta már a srác.

2013. febr. 2. 22:06
 17/27 anonim ***** válasza:
Az érthető, de én áltlánosságban értettem. A kérdezőre írt srácok se különbek. És kedves ma 22:03 örülök, hogy tudod milyen vagyok, mert akik engem ismernek teljesen másképp látnak mint te gondolnád. Szerintem te vagy az aki nem vagy százas, mert csak így megítélsz;)
2013. febr. 2. 22:10
 18/27 anonim ***** válasza:
Kérdező én 50 nőnek is visszaírnék egy nap....
2013. febr. 2. 22:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Te meg általánosítasz, és nem arra írtál, amit a kérdező feltett kérdést, én a helyedben inkább megtartottam volna magamnak a véleményemet. Itt konkrét válaszra kíváncsi a kérdező. Minek írkálsz, ha nem ide való?
2013. febr. 2. 22:13
 20/27 A kérdező kommentje:

"Kérdező én 50 nőnek is visszaírnék egy nap...."

Azért ezen gondolkodj el egy kicsit,mert nem hinném,hogy ha pl neked nagyon nem tetsző lányok bombáznának szexuális perverz tartalmú vagy ajánlatú levelekkel akkor azokra is válaszolnál e.

Ezt gondold át még egyszer.:)

De te sosem fogsz ennyi levelet kapni,úgy ezt nem fogod érteni sosem.

2013. febr. 2. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!